Μάθημα ζωής: 9χρονος από την Σύρο κούρεψε τα μαλλιά του και τα χάρισε σε καρκινοπαθή παιδάκια

Ο 9χρονος αθλητής του Άιαντα Σύρου, Ιάκωβος Στεφάνου, εκτός από εξαιρετικός μπαλαδόρος

είναι και ψυχάρα!Και όμως υπάρχουν οικογένειες που το κάνουν. Οικογένειες που μεγαλώνουν τα παιδάκια τους με ήθος και αρχές και όπου δεν διστάζουν να κόψουν τα μαλλάκια τους για να δημιουργηθούν περούκες για τα παιδιά που νοσούν με τον καρκίνο.Μπορεί η Δαλιδά να πήρε τη δύναμη του Σαμψών, κόβοντας τα μαλλιά του, όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν να κόψουν τα μαλλιά τους για να δώσουν δύναμη σε παιδιά που έχασαν τα δικά τους στη μάχη με τον καρκίνο…Ο Αθλητής του Αίαντα είχε μια υπέροχη ιδέα: Να αφήσει τα ξανθά μαλλιά του να μακρύνουν κάτω από τους ώμους και, στη συνέχεια, να τα κόψει και να τα χαρίσει σε καρκινοπαθείς – και κυρίως, σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο – προκειμένου να τους υποστηρίξει στη μάχη τους κατά της ασθένειας.Οι γονείς του 9χρόνου αγοριού δηλώνουν πολύ περήφανοι για αυτή την κίνηση του γιου τους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, άλλα παιδιά τον χλεύαζαν για το μήκος των μαλλιών του, ενώ κάποιοι τον περνούσαν για κορίτσι.

Κάποιοι καταλάθος, κάποιοι επίτηδες.

Θα μπορούσε να τα είχε παρατήσει και να μη φτάσει στο στόχο που είχε βάλει. Παρ’ όλα αυτά εκείνος ,αν και μικρός στην ηλικία, έδειξε πόσο ΜΕΓΑΛΟΣ είναι!

Ο ίδιος, όμως, δεν υποχωρούσε, λέγοντας πως το έκανε «για καλό σκοπό». Μια άκρως συγκινητική κίνηση που ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές.

Στην Αμερική έχει ιδρυθεί ο οργανισμός Children with Loss Hair, ενώ στην Ελλάδα η 24χρονη εθελόντρια Μελίνα Κωνσταντινίδη δημιούργησε τη σελίδα στο Facebook «Δωρεά μαλλιών-Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις».

Πηγή

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ