Για να μην ξανακάνετε λάθος – Δείτε πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό

Για να μην ξανακάνετε

λάθος – Δείτε πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό

Τα όσπρια και τα λαχανικά πρέπει να τα αλατίζονται… προς το τέλος του μαγειρέματος διότι εάν τα αλατίσετε από την αρχή σκληραίνουν. Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να αλατίζονται πολύ πριν το μαγείρεμά τους. Τα μακαρόνια πρέπει να βράσουν από την αρχή σε αλατισμένο νερό. Οι τηγανητές πατάτες και τα τηγανητά αυγά πρέπει να αλατίζονται πριν τηγανιστούν.

Πηγή

Via

www.adieXodos.gr



Share/Bookmark
ERGASIA
Post A Comment - - ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ --->>>
  • - - Site - - Comment using
  • - - Facebook - - Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Lifestyle

[Lifestyle][twocolumns]

Υγεία Ομορφιά Διατροφή

[Υγεία Ομορφιά Διατροφή][bsummary]

More News

[Tv-News-Περίεργα-Αστεία-Video-fail-Photos-Jokes-Health][twocolumns]