Τι γεύση έχει τελικά το ανθρώπινο κρέας; - Το ερώτημα απαντήθηκε το 1920

Στην καρδιά μιας περιόδου που συγκλονίζεται από διαδοχικές ειδήσεις κρουσμάτων κανιβαλισμών...
το βιβλίο του Γουίλιαμ Σίμπρουκ μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Λίγες μέρες μετά τη σύλληψη του...
Λούκας Μανιότα ο οποίος δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τον εραστή του και έφαγε τις σάρκες του και ενώ ο πλανήτης συγκλονίστηκε από ένα ακόμη παρόμοιο κρούσμα με τον Ρούντι Εβγένι να επιτίθεται σε άστεγο και να καταβροχθίζει το 75% του προσώπου του (ενώ το θύμα είχε τις αισθήσεις του), πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από τον κανιβαλισμό.



Τα περισσότερα ερωτήματα, όμως, έχουν ήδη απαντηθεί από τον Αμερικανό εξερευνητή και συγγραφέα Γουίλιαμ Σίμπρουκ ο οποίος κατ' αρχήν έλυσε τον γρίφο της γεύσης που μπορεί να έχει το ανθρώπινο κρέας, προκαλώντας βεβαίως θύελλα αντιδράσεων στην εποχή του. Και όχι μόνο,

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι έζησε στα τέλη του 1920 με μια φυλή κανιβάλων (Guero) στα βάθη της Δυτικής Αφρικής και όσα έμαθε δίπλα τους τα κατέγραψε στο βιβλίο του 1931 «Jungle Ways».

«Το ανθρώπινο κρέας έχει ακριβώς τη γεύση του μοσχαρίσιου κρέατος. Εάν δεν γνωρίζεις τί σου έχουν σερβίρει είναι αδύνατο να εντοπίσεις τη διαφορά», ισχυρίζεται ο Σίμπρουκ ο οποίος μάλιστα καταθέτει πως πέρα από όσα του έλεγαν οι ιθαγενείς δοκίμασε και ο ίδιος ανθρώπινο κρέας για να σιγουρευτεί πως αυτά που άκουγε ήταν αλήθεια...



«Η διαφορά ίσως είναι πως το μοσχαρίσιο κρέας έχει πιο έντονο κόκκινο κρέας και το λίπος του δεν είναι τόσο κίτρινο. Η ανθρώπινη σάρκα επίσης όταν την μαγείρευαν αποκτούσε ένα γκρι χρώμα και δεν είχε καθόλου αποκρουστική μυρωδιά», γράφει ο Σίμπρουκ ο οποίος ωστόσο αμφισβητήθηκε έντονα καθώς μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του παραδέχτηκε πως οι Guero δεν του επέτρεπαν να πάρει μέρος στις τελετουργίες τους και ισχυρίστηκε ότι έλυσε τις απορίες του τρώγοντας ένα μικρό κομμάτι ανθρώπου που μόλις είχε πεθάνει σε νοσοκομείο της Γαλλίας.

Αρκετοί ερευνητές ωστόσο εκτιμούν ότι το βιβλίο του Σίμπρουκ είναι πολύ χρήσιμο για τις επιστημονικές του μελέτες καθώς όλες οι άλλες περιγραφές που έχουν είναι από διαταραγμένους ψυχικά ανθρώπους που έχουν εγκληματήσει.


..
..
.. http://ergatodikeomata.blogspot.com/ . .
πηγή: 24wro.blogspot.gr
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ