6 σούπερ κόλπα για να κρύψετε τις ατέλειές σας!

Θα ξεκινήσουμε με το μεγαλύτερο όλων των μυστικών: Η καλή διάθεση του καλοκαιριού και το μεγάλο χαμόγελο που μας προκαλεί η σκέψη των διακοπών, ή έστω της πλησιέστερης παραλίας, κάνουν θαύματα στη βελτίωση της εμφάνισής μας και κρύβουν πολύ περισσότερες ατέλειες απ’ όσες φαντάζεστε.


Τώρα, αν τα προβλήματά σας είναι λίγο πιο συγκεκριμένα (έντονα σπυράκια ή κυτταρίτιδα, ας πούμε) ή επιθυμείτε λίγο μεγαλύτερη κάλυψη, έχουμε τις κατάλληλες, όσο και απλούστατες λύσεις για να την επιτύχετε.

Η φωτοσκίαση

Περισσότερο γνωστή με τον πιο διεθνή όρο contouring, πρόκειται για μια τεχνική μακιγιάζ που παίζει με το φως και σκιές, δημιουργώντας… οπτικές ψευδαισθήσεις. Ναι, κι όμως. Έχετε ακούσει που λένε ότι ένας επαγγελματίας μακιγιέρ μπορεί να κάνει τη μύτη σας να φαίνεται μικρότερη, ή να δημιουργήσει γωνίες σε ένα στρογγυλό πρόσωπο; Το contouring είναι η τεχνική που χρησιμοποιεί για να το κάνει αυτό. Ακολουθώντας τις απλές συμβουλές του παρακάτω βίντεο (και μερικών εκατομμυρίων άλλων που κυκλοφορούν πια στο YouTube) μπορείτε να το πετύχετε κι εσείς, στο σπίτι. Contouring & Highlighting: How to get Kim Kardashian Definition - YouTube

Via
Νεότερη Παλαιότερη