Στιγμές που θα τις καταλάβεις μόνο αν έχεις σκύλο!

Ποιος δεν έχει ή δεν είχε σκύλο και δεν του έχουν μείνει χαρακτηριστικές στιγμές της καθημερινότητάς του χαραγμένες στη μνήμη του; Στο σπίτι, στην παραλία, σε ένα πάρκο σκυλιών, σε ένα καταφύγιο ζώων ή στη γραμμή του σούπερ μάρκετ κρατώντας μια τεράστια σακούλα, στιγμές που σου έρχονται στο μυαλό μόνο αν έχεις σκύλο.


Πολλές φορές ξεχνάμε την αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους αλλά αν μας λείψουν έστω και για μια ημέρα καταλαβαίνουμε τη χαρά που μας δίνουν, τη συντροφιά που μας κάνουν και την ανιδιοτελή αγάπη που μας δείχνουν. Αυτό το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε στιγμές που μπορούν να καταλάβουν μόνο όσοι

έχουν ζήσει με «τον καλύτερό τους φίλο» για πολλά χρόνια.

Δες μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές που θα καταλάβουν μόνο όσοι έχουν δικό τους σκύλο:

Όταν ζητάμε τσάντα με τα κόκκαλα από το εστιατόριο το εννοούμε

Την πρώτη φορά ντρέπεσαι, τη δεύτερη το λες με περισσότερο θάρρος, από την τρίτη κι έπειτα σου γίνεται συνήθειο. Δεν μπορείς να φας κάπου και να γυρίσεις χωρίς να έχεις φέρει την αγαπημένη λιχουδιά στο φίλο σου.

Οι τρίχες στο πάτωμα

Δεν μας νοιάζει και καθόλου. Είναι η εποχή που μαδάει, οπότε μαζί με τις τρίχες βρίσκουμε και λόγο σκουπίζουμε καθημερινά το πάτωμα.

Τα δυναμιτάκια της Ανάστασης

Απαιτούν μαθήματα τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν το Πάσχα. Αγοράζεις μια κούτα και αρχίζεις να συνηθίζεις το σκύλο σου σε μικρές δόσεις καθημερινών εκρήξεων για να αποφύγεις την ταραχή από το χαμό της Ανάστασης.

Το πρωινό ξύπνημα

Ο καλύτερός σου φίλος είναι και το καλύτερο ή το χειρότερο τα σαββατοκύριακα ξυπνητήρι. Ποιος δεν έχει ξυπνήσει με τόνους σάλια στη μούρη; Ή εκείνο το τράβηγμα του παπλώματος μέσα στο καταχείμωνο;

Το θλιμμένο βλέμμα

Είναι εκείνο το βλέμμα που μόλις έχει φάει ένα τόνο και σε κοιτάει στο χέρι την ώρα που τρως εσύ. Πάλι νηστικός θα μείνεις. Ή την ώρα που μπαίνεις μέσα στο σπίτι και έχει καταστραφεί κάτι. Το βλέμμα εκείνο που όσα νεύρα και να έχεις, στο τέλος πάλι θα πέσεις στα πατώματα να κυλιέσαι μαζί του.

Η ώρα που πιάνεις το λουρί στο χέρι σου

Θα καταστρέψει τουλάχιστον το μισό σπίτι από τη χαρά του. Την ίδια ακριβώς αντίδραση θα έχει και την ώρα που επιστρέφει στο σπίτι μετά από μόλις 32 χιλιόμετρα τρέξιμο στον Υμηττό και κανένα δύωρο στο πάρκο.

Η ώρα του μπάνιου

Χωρίς σχόλια. Ο άνθρωπος έχει πατήσει στο φεγγάρι, ταξιδεύουμε στο διάστημα και σε κάποια μέρη της γης οι παραγγελίες της πίτσας φτάνουν με ιπτάμενα drones. Ε, μπανιέρα-θάλαμος για να κάνουμε μπάνιο το σκύλο χωρίς να πλημμυρίσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο δεν έχει εφευρεθεί ακόμα.

Την ώρα που φεύγεις για ταξίδι και την ώρα που επιστρέφεις

Ξέρει από την αρχή πως δεν θα έρθει μαζί και το δείχνει με τέτοιο τρόπο που ευχόσουν να μην έφευγες ποτέ. Στο γυρισμό το γρατζούνισμα στην πόρτα και τα γαβγίσματα ακούγονται από χιλιόμετρα.

Φωτογραφίες

Πόσες φορές σου έχει ζητήσει κάποιος να δει μια δική σου φωτογραφία ή κάποιο μέρος που έχεις τραβήξει και πρέπει να κάνεις scroll καμιά διακοσαριά φωτογραφίες του σκύλου σου που προηγούνται;

Υπάρχουν πολλά κρεβάτια στο σπίτι

Όσα κρεβάτια και καναπέδες και να υπάρχουν στο σπίτι, όσα σπιτάκια και να του έχεις, την ώρα του ύπνου το μέρος που θα κοιμηθεί είναι δίπλα σου στο κρεβάτι σου.

Πηγή

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ