Αγάπη μου, σου χαρίζω τον… κωδικό μου!

Ως ενδειξη πραγματικής αγάπης γίνεται αντιληπτή από τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου η «μοιρασιά» του κωδικού πρόσβασης σε email και λογαριασμούς social media με το έτερό τους ήμισυ, σύμφωνα με νέα μελέτη.



Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία One Poll για χάρη της Samsung με αφορμή την κυκλοφορία των νέων «γαλαξιακών» smartphones της, της σειράς A, έλαβαν συνολικά μέρος 2.000 Βρετανοί.

Υπέρμετρη εμπιστοσύνη ή έλλειψη ιδιωτικότητας;

Το 56% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι πιστεύει πως η «μοιρασιά» προσωπικών κωδικών πρόσβασης στα email, στα social media ή ακόμα και στο κινητό με τον/την αγαπημένο/η αποδεικνύει την πραγματική αγάπη που υπάρχει στη σχέση.

Ολοι οι ερωτηθέντες ήταν δεσμευμένοι ενώ το 51% ήταν γυναίκες. Περίπου το 40% επί του συνόλου δήλωσε ότι γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του/της συντρόφου του, ενώ το 25% παραδέχθηκε ότι έχει τον κωδικό του λογαριασμού του στο Facebook. Περίπου το 30% δήλωσε ότι γνωρίζει το PIN ή τον κωδικό ξεκλειδώματος του κινητού του/της αγαπημένου/ης του, ενώ το 54% ανέφερε ότι αν δεν είχαν τους παραπάνω κωδικούς θα υποπτεύονταν ότι κάτι πονηρό συμβαίνει.

Τέσσερις στους 10 παραδέχθηκαν ότι συχνά-πυκνά ελέγχουν το κινητό του/της συντρόφου τους, ενώ οι έξι στους 10 είχαν κάποια στιγμή πιάσει το έτερό τους ήμισυ στα… πράσα. Επιπλέον, το 30% παραδέχθηκαν ότι ψαχουλεύοντας στα email ή στο κινητό του/της καλού/ής τους κατέστρεψαν μια γλυκιά έκπληξη που τους επεφύλασσε εκείνος/εκείνη. Αγκαλιά» με την τεχνολογία

Η ψηφιακή ζωή φαίνεται να «επισκιάζει» την πραγματική. Αυτό τουλάχιστον έδειξε δημοσκόπηση της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής τεχνολογίας The Gadget Show που πραγματοποιήθηκε σε 3.000 ενήλικους βρετανούς. Το 5% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι θα προτιμούσε να περάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη συσκευή των ονείρων του παρά με τον/την αγαπημένο/η του.

Το 25% των ανδρών παραδέχθηκε ότι επιθυμεί να περνάει τα Σάββατά του «αγκαλιά» με το smartphone, την κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών, τα ακουστικά του, την τηλεόραση 4Κ. Στην περίπτωση των γυναικών, παρόμοιο μοτίβο ακολούθησε το 14%.

Τέλος το 42% των ανδρών ανέφερε ότι κάποια στιγμή είχε προχωρήσει στην αγορά ενός γκάτζετ με σκοπό να το δωρίσει στη σύντροφό του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ