Τα χρώματα που θέλουν οι άντρες να βλέπουν πάνω μας!

Ας μάθουμε ποια είναι!

Ο κανόνας λέει ότι φοράμε πάντα τα χρώματα που μας αρέσουν και μας ταιριάζουν! Υπάρχουν όμως ορισμένα που αρέσουν πολύ και στους άντρες μας!

1. Μαύρο: Eίναι chic, σοφιστικέ, σέξυ και μειώνει τα στυλιστικά λάθη. 2. Κόκκινο: Μην το φοβηθείτε, γιατί μια γυναίκα που φοράει κόκκινο δείχνει αυτοπεποίθηση κι έντονο σεξ απίλ. Μην ντυθείτε με total red look γιατί μάλλον θα φοβηθεί από την υπερβολική σας δύναμη… 3. Άσπρο και κρεμ:

Το λευκό συμβολίζει την αγνότητα, την καθαρότητα, το κρεμ την κομψότητα, μια γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της, τρυφερή που ξέρει τι θέλει.

4. Ροζ : Το ροζ αρέσει στους άνδρες αλλά αν έχετε περάσει τα 40 με 45 προσέξτε την απόχρωση και βέβαια το στυλ. Ένα ροζ μακό με τζιν είναι μια χαρά όμως ένα φόρεμα βραδινό σε ροζ κουφετί μπορεί να μην αναδεικνύει την γυναικεία σας πλευρά αλλά ότι θέλετε να φανείτε μικρότερη. 5. Τυρκουάζ: Έντονο, λαμπερό που αναδεικνύει όλες τις επιδερμίδες και δείχνει δύναμη. Ένα φόρεμα, ή μια μπλούζα είναι τέλεια επιλογή. Ποια είναι τα χρώματα που δεν αρέσουν στους άνδρες; Καφέ, κίτρινο, πορτοκαλί, γκρι και πράσινο

filenades

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ