8 χρήσεις της βότκας που δεν φαντάζεστε

Η βότκα δεν είναι μόνο για να τη βάζουμε στα κοκτέιλ. Η χρήση της δεν πρέπει να... σταματάει εκεί καθώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να τη χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας.Καθαρίζει τα κοσμήματα: Αν έχετε κοσμήματα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους
λίθους τότε βάλτε τα σε ένα μπολάκι με βότκα για λίγα δευτερόλεπτα. Τα κοσμήματά σας θα λάμψουν σαν καινούρια.Απομακρύνει τις βρομιές από χτένες και οδοντόβουρτσες: Αν θέλετε να απολυμάνετε τις βούρτσες, τις χτένες ή τις οδοντόβουρτσες, τότε κάντε το με λίγη βότκα.Καθαρίζει τέλεια γυάλινες επιφάνειες:

Είτε θέλετε να καθαρίσετε τα τζάμια σας, τους καθρέφτες ή οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια στο σπίτι σας, η λύση είναι μία. Βάλτε βότκα μαζί με νερό σε ένα μπολ και χρησιμοποιήστε το μίγμα για να καθαρίσετε τέλεια τις γυάλινες επιφάνειες του σπιτιού σας.Διώχνει τις ενοχλητικές μυρωδιές: Βάλτε βότκα μέσα σε ένα σπρέι καθαρισμού και ψεκάστε τις υφασμάτινες επιφάνειες του σπιτιού σας αλλά και την παπουτσοθήκη σας. Αμέσως οι ενοχλητικές μυρωδιές θα φύγουν.Διατηρεί τα λουλούδια φρέσκα: Αν έχετε λουλούδια μέσα σε ένα βάζο και θέλετε να τα διατηρήσετε φρέσκα για περισσότερο καιρό, τότε φτιάξτε ένα μείγμα που να αποτελείται από λίγες σταγόνες βότκα, νερό και 1 κ.γ. ζάχαρη. Βάλτε το μείγμα στο βάζο και φροντίστε να το αλλάζετε μέρα παρά μέρα.Εξαφανίζει τη μούχλα: Ρίξτε βότκα σε σημεία του σπιτιού που έχουν μούχλα και αφήστε την να απορροφηθεί για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια καθαρίστε την επιφάνεια με ένα πανί και θα έχετε εξαφανίσει μια και καλή τη μούχλα.Δημιουργήστε το τέλειο αρωματικό: Ενώστε βότκα με αιθέρια έλαια και δημιουργήστε ένα υπέροχο αρωματικό για το σπίτι σας.Αφαιρεί τα σημάδια από αυτοκόλλητα: Αν έχετε κολλήσει σε κάποια επιφάνεια ή στους τοίχους σας αυτοκόλλητα και αφαιρώντας τα έχουν μείνει σημάδια που δεν φεύγουν, αφαιρέστε τα χρησιμοποιώντας βότκα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε τα σημάδια που αφήνουν στο δέρμα οι επίδεσμοι. Διαβάστε εδώ ακόμα ένα τιπ για να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ