Μηνύει νοσοκομείο γιατί του μίκρυναν το… πέος!

Μήνυση εναντίον ενός νοσοκομείου στο Μόντρεαλ κατέθεσε ένας άνδρας, αφού όπως υποστηρίζει μετά από μια εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο… πέος οι γιατροί το μίκρυναν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να… κάνει πια sex και να καταστραφεί ο γάμος του. Ο άνδρας που είναι παραπληγικός, τραυμάτισε το πέος του τον Ιούλιο του 2011, την ώρα που έκανε sex με την γυναίκα του. Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο, όπου μια νοσοκόμα κοίταξε το τραύμα του, αλλά δεν προχώρησε σε φυσική εξέταση, με αποτέλεσμα να ενημερώσει λάθος τον γιατρό, ο οποίος έκανε λόγο τελικά για μικροτραυματισμό.

Μετά από λίγες εβδομάδες, ο ασθενής επέστρεψε στο νοσοκομείο, κι εκεί τελικά οι γιατροί κατάλαβαν ότι είχε σπάσει το μόριό του. Το γεγονός αυτό είχε μεγαλύτερες συνέπειες στη ζωή μου ακόμα και από όταν σταμάτησα να περπατώ», δήλωσε ο άνδρας, ο οποίος μετά από τη διάγνωση υποβλήθηκε σε εγχείρηση, η οποία του άφησε μόνιμα τραύματα και μείωσε το μέγεθος του πέους του κατά 2,5 εκ.

Πλέον ο ασθενής δεν έχει καθόλου ερωτική ζωή και η σχέση του με την σύζυγό του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο ίδιος αισθάνεται πάρα πολύ άσχημα και είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση μέχρι τέλος για να δικαιωθεί.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη