Σε ψυγείο για λαχανικά σε εμπορικό κέντρο η σορός του Καντάφι!(Φώτο και Βίντεο)


Ουρές έξω από ένα εμπορικό κέντρο στη Μιζράτα κάνουν εκατοντάδες Λιβυοι για να δουν και να φωτογραφίσουν κι αυτοί τη σορό του Καντάφι που εκτίθεται σε...
 ψυγείο, λίγο πριν την ταφή. 

Φώτο και Βίντεο.

Ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας της Λιβύης κείται σε ένα ψυγείο για λαχανικά. Δεν ήταν πρόθεση των αρχών να εκτεθεί στον κόσμο, ωστόσο μόλις έγινε γνωστό το που βρισκόταν πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να δει. Τώρα όμως φρουροί κάνουν μέχρι και ξεναγήσεις για οικογένειες. 

Με ανάμεικτα συναισθήματα οι Λίβυοι αντικρύζουν το γυμνό από τη μέση και πάνω και κακοποιημένο σώμα του ανθρώπου που ήταν ο απόλυτος άρχοντας στην περιοχή για 42 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ οι περισσότεροι λένε ότι “θέλουν να δουν το σκυλί” νεκρό




Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί από τις αρχές το τί θα γίνει με το πτώμα το οποίο ζητούν τα μέλη της οικογένειάς του και κυρίως η γυναίκα του, Σαφία. Πληροφορίες κάνουν λόγο για μία γρήγορη ταφή την Παρασκευή ωστόσο το πτώμα πρέπει να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση καθώς ο ΟΗΕ έχει ζητήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου. 




Παιδί περιμένει να αντικρύσει τη σορό του Καντάφι
Παιδί περιμένει να αντικρύσει τη σορό του Καντάφι

Ο Καντάφι εικονίζεται καθαρά να έχει συλληφθεί ζωντανός ωστόσο στη συνέχεια το άψυχο σώμα του δείχνεται να σύρεται στους δρόμους της Σύρτης και να διαπομπέυεται. Επισήμως η Μεταβατική κυβέρνηση λέει ότι σκοτώθηκε μετά από ανταλλαγή πυρών, από τα τραύματα που υπέστη στη μάχη.

...ERGATODIKEOMATA

http://sarotiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_7425.html

Νεότερη Παλαιότερη