Αστυνομικός έμπαινε κρυφά στο σπίτι του γείτονα για να βάλει πλυντήριο

Αστυνομικός έμπαινε κρυφά στο σπίτι του γείτονα για να βάλει πλυντήριο
Ένας αστυνομικός στις ΗΠΑ εισέβαλε κατ’ επανάληψη στο σπίτι γείτονα του, προκειμένου να βάλει πλυντήριο, ενώ στη συνέχεια στέγνωνε τα ρούχα του.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Άβαλον της Πενσιλβάνια. Ο Τζέισον Ρόκο είχε βρει τον τρόπο να πλένει και να στεγνώνει τα ρούχα του, χωρίς να πληρώνει χρήματα για το ρεύμα.
Για κακή του τύχη, ο γείτονας του είδε μια... μέρα τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.Ήταν πολύ «φουσκωμένος», παρότι ο ίδιος έμενε σε άλλο σπίτι για διάστημα αρκετών μηνών.
Όταν επέστρεψε μετά από καιρό για να δει τι συμβαίνει, βρήκε στο διαμέρισμα του πολλά ρούχα μέσα στο πλυντήριο του, το οποίο λειτουργούσε. Ρούχα ανδρικά, μεταξύ των οποίων και στολές ή μπλουζάκια της αστυνομίας και του λιμενικού.
Ο ύποπτος που κινδυνεύει με φυλάκιση και μεγάλο πρόστιμο, υποστήριξε πως η πόρτα του σπιτιού ήταν ανοικτή και ο ίδιος απλώς ήθελε να πλύνει μερικά ρούχα. Οι έρευνες δείχνουν πως είχε βρει τρόπο για να εισβάλει στο ξένο σπίτι από την πίσω πλευρά, αναφέρει το strange-news.gr.

..
..
.. http://ergatodikeomata.blogspot.com/ . .
πηγή: svouranews.blogspot.com.
Νεότερη Παλαιότερη