ΣΟΚ: Tο νερό της τουαλέτας έχει λιγότερα μικρόβια από τα παγάκια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής ταμπλόιντ «Daily Mail», η έρευνα που διεξήχθη σε αλυσίδες εστιατορίων όπως McDonald’s, Burger King, KFC, Starbucks, Cafe Rouge και Nandos, έδειξε ότι τα περισσότερα παγάκια που δροσίζουν τα ποτά των πελατών έχουν περισσότερα μικρόβια από το νερό τουαλέτας.

Κατά την δειγματοληπτική εξέταση, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ποσότητα των μικροβίων που εντοπίστηκε στα παγάκια των εστιατορίων, δεν θέτει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία ωστόσο, σε τέσσερα δείγματα , τα βακτήρια που ανιχνεύτηκαν ήταν επικίνδυνα για τους καταναλωτές.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, είναι ότι οι τουαλέτες των εστιατορίων καθαρίζονται πιο συχνά απ΄ότι οι παγομηχανές.

Πηγή

Via

 www.adieXodos.gr

Νεότερη Παλαιότερη