Υλικά συνταγής
500γρ. πένες
5 λίτρα νερό ή ζωμό κότας
50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 100γρ. σαλάμι αέρος Θάσου λεπτές φέτες
250 γρ. φέτα κατσικίσια τριμμένη
1 ποτήρι γάλα φλιτζ. ελαιόλαδο κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
5 λίτρα νερό ή ζωμό κότας
50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 100γρ. σαλάμι αέρος Θάσου λεπτές φέτες
250 γρ. φέτα κατσικίσια τριμμένη
1 ποτήρι γάλα φλιτζ. ελαιόλαδο κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. ρίγανη αποξηραμένη
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Via
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ