Πέρασε… έφιππος και πάνοπλος τα σύνορα!

Σαν… κύριος πέρασε παράνομα στη χώρα από την πατρίδα του ένας νεαρός Αλβανός και, σαν να μην έφτανε αυτό, ήταν οπλισμένος με… κλεμμένο όπλο και έσερνε μαζί του ένα άλογο! Κι όπως φαίνεται, δεν ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν…

λαθραία στην Ελλάδα.

Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και του αστυνομικού τμήματος Πυρσόγιαννης που περιπολούσαν στο Κεφαλοχώρι Ιωαννίνων, εντόπισαν τον 30χρονο Αλβανό να κινείται πεζός σε ένα δύσβατο ορεινό μονοπάτι έχοντας μαζί του το άλογο και τον ακινητοποίησαν. Στη ζώνη του είχε περασμένο ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 19 εκατοστών και στον ώμο του μια κυνηγετική καραμπίνα!

Το όπλο, που έφερε δύο φυσίγγια στη θαλάμη ενώ άλλα 13 υπήρχαν στην φυσιγγιοθήκη, είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου 2013 από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Κεφαλοχώρι, ο οποίος μάλιστα είχε κατηγορηθεί τότε για πλημμελή φύλαξη! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες άλλες «επισκέψεις» έκανε στο ελληνικό έδαφος και πόσες κλοπές.

Via

 www.adieXodos.gr

Νεότερη Παλαιότερη