Η υπέρλαμπρη πρεμιέρα των Χολίδη-Μενιδιάτη-Χατζίδου στο Frangelico!

To αδιαχώρητο κόσμου αλλά και επωνύμων φίλων τους προκάλεσε την Παρασκευή το GrandOpening του Frangelico Upper Class όπου άνοιξε τις πύλες του στην απόλυτη διασκέδαση. Ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ελένη Χατζίδου και η υπόλοιπη παρέα τους, κατάφεραν να κερδίσουν το στοίχημα του κεφιού από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου. Η Ευαγγελία Αραβανή με τον σύντροφο της Ηλία Βρεττό, ο Κώστας Μηλλιωτάκης, ο Πέτρος τωνMaster Tempo, ο ράπερ Bo αλλά και άλλοι επώνυμοι, διασκέδασαν μέχρι το πρωί με το πιο αυθεντικά λαικό αλλά συνάμα μοντέρνο πρόγραμμα του καλοκαιριού! Τα έχει όλα και με αποδείξεις! Εντυπωσιακή η Ελένη Χατζίδου κάνει την εμφάνιση της και με το που λέει την «Άποψη της»

προκαλεί την έκρηξη του κόσμου. και μπορεί να έκανε σουξέ με το «Χειρότερα» αλλά στην είσοδο της στην πίστα του Frangelico ξεκινάνε τα «Καλύτερα».. «Έπαθα και έμαθα», «Μάτια μου ατέλειωτα»

«Σ αγαπώ», «Να με θυμάσαι που και που», οι μουσικοί σε μια special εισαγωγή και επί πίστας ο

Χρήστος Χολίδης! Το μαγαζί ξαφνικά

«σπάει» και

μετατρέπεται σε ένα non stop party με την διάθεση του κόσμου να απογειώνεται. Ο δημοφιλής τραγουδιστής καταφέρνει για μια ακόμη φορά να αποδείξει ότι το «χει» να χαρίζει στο κοινό του αυτό που θέλει.. Την σκυτάλη από τον Χρήστο Χολίδη, παίρνει επάξια ο Χρήστος Μενιδιάτης και το κέφι κορυφώνεται. Στο άκουσμα του «Δεν πάμε καλά» ο κόσμος τραγουδάει μαζί του και οι στιγμές διασκέδασης που ακολουθούν μοναδικές. Ο λαικός τραγουδιστής «Κάνει την δουλειά του» γιατί «Πάνω από όλα» ξέρει τι θα πει λαικός ερμηνευτής. Ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Ελένη Χατζίδου, έχοντας μαζί τους τον Θανάση Βασιλάκο και ένα επιτελείο νέων ταλαντούχων παιδιών, απέδειξαν ότι φέτος το καλοκαίρι η διασκέδαση έχει όνομα και στέκι. Frangelico!

Via

 www.adieXodos.gr

Νεότερη Παλαιότερη