Ο Varun Thota δημιούργησε μια σειρά εξαιρετικά όμορφων φωτογραφιών με τη βοήθεια ενός μικρού ψεύτικου αεροπλάνου, και με σύμμαχο την φαντασία του

Κι όμως, δεν είναι αεροπλάνο!

Ο Κινέζος web developer Varun Thota ασχολείται χρόνια με το Instagram αποτυπώνοντας την μητροπολιτική ζωή του Μακάο, όπου ζει κι εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Η δημιουργική του ματιά, όμως, πέρασε σε νέα επίπεδα όταν με την σειρά του “My Toy Plane” ο Thota δημιούργησε μια σειρά από πανέμορφες φωτογραφίες που ξεγελούν το μάτι, με πρωταγωνιστή ένα αεροπλανάκι-παιχνίδι που βρήκε μέσα σε ένα αυγό Kinder Έκπληξη!

Το χέρι του, που “πιλοτάρει” την μινιατούρα σε κάθε λήψη είναι το μόνο ίσως στοιχείο που προδίδει ότι δεν πρόκειται για ένα πραγματικό αεροπλάνο που διασχίζει τον ουρανό, πετά πάνω από ψηλά κτίρια, ή ετοιμάζεται να απογειωθεί από έναν διάδρομο αεροδρομίου.

Φόντο των φανταστικών πτήσεων του ευφαντάστατου Instagramer είναι οι ουρανοξύστες, τα τοπία, και οι πολυσύχναστοι δρόμοι του Μακάο, του Χονγκ Κονγκ, και άλλων μεγάλων Ασιατικών πόλεων, ενώ στόχος του είναι να γυρίσει όλο τον κόσμο με τον νέο του αυτό αγαπημένο “συνοδοιπόρο”. Πηγή

Via

 www.adieXodos.gr

Νεότερη Παλαιότερη