Πάτρα: Σπείρα έκλεψε 171 μηχανές συνολικής αξίας 350.000 ευρώ

Απέδωσαν καρπούς οι πολύμηνες έρευνες που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Πατρών σε ολόκληρη την Αχαΐα και τη Βουπρασία για να εντοπίσουν τους δράστες ενός μπαράζ κλοπών, με λεία 171 μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες συνολικής…

αξίας 350.000 ευρώ.

Για το ραντεβού του με τα μέλη του κυκλώματος στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας, οργανώθηκε ευρεία επιχείρηση της Ασφάλειας κατά την οποία συνελήφθησαν τέσσερις από τους δράστες, έχοντας μαζί τους το μοτοποδήλατο που είχαν κλέψει την ίδια ημέρα από τα Ζαρουχλεΐκα Πάτρας.

Την ίδια ώρα, με άλλη επιχείρηση στην Πάτρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και άλλα τέσσερα μέλη της σπείρας που είχαν πάνω τους δύο μαχαίρια.

Οι οκτώ δράστες, που είναι τσιγγάνοι μεταξύ 18 και 25 χρόνων, είχαν ρημάξει τους τελευταίους επτά μήνες τα δίκυκλα συγκεκριμένης μάρκας και άνω των 100 κυβικών θέτοντάς τα σε λειτουργία με τα καλώδια.

Στη συνέχεια, τα μετέφεραν σε αγροτικές περιοχές της Δυτικής Αχαΐας όπου τα άφηναν ώσπου να βρεθεί αγοραστής και, αφού παραποιούσαν τον αριθμό πλαισίου για να μην φαίνεται ότι είναι κλεμμένα τα πωλούσαν σε εξευτελιστικές τιμές, αντί 200 και 250 ευρώ.

Οι οκτώ τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές κατ» επάγγελμα και κατά συνήθεια και οπλοκατοχή και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 30 μοτοσικλέτες από τις οποίες 15 έχουν ταυτοποιηθεί ως κλεμμένες και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι υπόλοιπες που οι αριθμοί πλαισίων τους έχουν παραποιηθεί φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και η έρευνα για την εξακρίβωση των στοιχείων των ιδιοκτητών τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη