Θα συνεχίσει την προσπάθεια διαμεσολάβησης ο Κέρι

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζον Κέρι θα διεξάγει συνομιλίες για δεύτερη ημέρα με τους δύο υποψήφιους για την προεδρία του Αφγανιστάν σήμερα Σάββατο.

Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν…

σε «πολλές ιδέες» σχετικά με την ανακαταμέτρηση των ψήφων και τους τρόπους να σχηματιστεί μια αντιπροσωπευτική κυβέρνηση ευρείας αποδοχής στη χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Ασίας, δήλωσε ένας ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος.

Ερωτηθείς εάν οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε μια συμφωνία για την άρση του αδιεξόδου που καταγράφεται έπειτα από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στο Αφγανιστάν, ο αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι «αυτό που βρίσκεται στο τραπέζι είναι αρκετά ρευστό» αυτή τη στιγμή και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλές ιδέες, πρέπει να τις δούμε».

Ο Κέρι πραγματοποιεί από χθες μια προσπάθεια μεσολάβησης με την ελπίδα να επιτύχει μια προσέγγιση μεταξύ του Αμπντουλά Αμπντουλά και του Άσραφ Γάνι, οι οποίοι ερίζουν για την νίκη μετά τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στον οποίο αναμετρήθηκαν, την 14η Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη