Η επίσκεψη του Κικίλια στη Σύμη μέσα από φωτογραφίες

Νησιά της Δωδεκανήσου θα επισκεφθεί σήμερα και αύριο ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Ήδη από το πρωί βρίσκεται στη Σύμη, όπου είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα,…

με τον Μητροπολίτη Σύμης κ. Χρυσόστομο στην Μονή του Πανορμίτη, ενώ βρέθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

Εξάλλου σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο υπουργός έφτασε το πρωί στη Ρόδο και στη συνέχεια με πλωτό σκάφος του Λιμενικού και είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί εκτός από τη Σύμη, την Τήλο και πιθανότατα και την Χάλκη, ενώ το απόγευμα θα επιστρέψει στη Ρόδο που και θα διανυκτερεύσει.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει «ανεβάσει» στο Twitter: Με τον Δήμαρχο Σύμης συζητήσαμε το μείζον ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης»

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Σύμης» Ο Μητροπολίτης Σύμης μας υποδέχτηκε στο πανέμορφο μοναστήρι «Πανορμίτης». Mοναδική ακριτική Ελλάδα. #greece» Σε λίγο φτάνουμε στη Σύμη. Το Λιμενικό Σώμα αξίζει το θαυμασμό μας για το δύσκολο έργο που επιτελεί καθημερινά» googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-Ellada_ArticleMobileBottom_300x250″); });

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη