Στις 9/11 η παρουσίαση iPhone 6 και iWatch

Ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, ότι στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση του νέου iPhone 6 από την Apple. Όπως έγινε όμως γνωστό, την ίδια ημέρα θα γίνει και η παρουσίαση του iWatch.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών μέσων,…

στο μεγάλο γεγονός της 9ης Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστεί το πολυαναμενόμενο «έξυπνο» ρολόι της Apple, με λειτουργικό σύστημα iOS 8, που επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τα φώτα και να ανοιγοκλείνουν την πόρτα του γκαράζ, όταν είναι στο σπίτι τους.

Το iWatch αναμένεται να συμπληρωθεί από την Health App της Apple, που συγκεντρώνει προσωπικά δεδομένα του χρήστη, όπως βάρος και αρτηριακή πίεση, κρατώντας ένα «ιατρικό ιστορικό» του, που εμφανίζεται στην οθόνη.

Η συσκευή φημολογείται ότι έχει οθόνη 2,5 ιντστών, δια χειρός της LG.

Ακόμη, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες, η Apple μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2015 θα αρχίσει να παράγει το νέο iPad, με οθόνη 12,9 ιντσών.

Προς το παρόν, τα iPad που έχουν κυκλοφορήσει έχουν οθόνη 7,9 και 9,7 ιντσών. Ακόμη, θα υπάρξουν και νέες εκδόσεις του iPad mini και μία ανανεωμένη έκδοση του iPad 9,7 ιντσών και μάλιστα μέχρι τα Χριστούγεννα, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Η εταιρεία πούλησε 13,3 εκατομμύρια συσκευές iPad μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες, αριθμός που σημείωσε πτώση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013.

Πηγή: Telegraph

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη