
γλύκα για όλες τις...ώρες
Συστατικά Υλικά για τα κουρκουμπίνια 1 πακέτο φύλλο κρούστας σπορέλαιο για τηγάνισμα
Υλικά για το σιρόπι 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες νερό 1 κούπα γλυκόζη φλούδα από ένα λεμόνι 1 στικ κανέλλας ή βανίλια
Μέθοδος Εκτέλεσης Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι να βράσουν Μόλις αρχίζει να βράζει αφήνουμε άλλο 1 λεπτό και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Αλοίφουμε ένα φύλλο κρούστας με σπορέλαιο και στην άκρη γύρω - γύρω με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι για να κολλήσει το ένα φύλλο με το άλλο. Από πάνω βάζουμε άλλο ένα φύλλο και αλοίφουμε με σπορέλαιο εκτός από 5 εκατοστά, που αλοίφουμε με νερό και πασπαλίζουμε, και πάλι, με αλεύρι.
Τυλίγουμε κυλινδρικά το φύλλο και προσέχουμε εκεί που αλοίψαμε με το νερό και το αλεύρι να κολήσει καλά.
Συνεχίζουμε με όλα τα φύλλα και αφήνουμε στην άκρη.
Βγαίνουν συνολικά 6 " μπαστουνάκια " Αφήνουμε 20 λεπτά να κάτσει το φύλλο και να κολήσει.
Κόβουμε σε μικρούς κυλίνδρους των 1.5 εκατοστών και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να χρυσίσουν. Από το τηγάνι τα μεταφέρουμε σε αποροφητικό χαρτί και κατευθείαν όσο είναι ζεστά στο κρύο σιρόπι. Αφήνουμε 1 λεπτό στο σιρόπι και τα αποσύρουμε με μια τρυπητή κουτάλα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα κουρκουμπίνια.
akis petretzikis
Via
Συστατικά Υλικά για τα κουρκουμπίνια 1 πακέτο φύλλο κρούστας σπορέλαιο για τηγάνισμα
Υλικά για το σιρόπι 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες νερό 1 κούπα γλυκόζη φλούδα από ένα λεμόνι 1 στικ κανέλλας ή βανίλια
Μέθοδος Εκτέλεσης Βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι να βράσουν Μόλις αρχίζει να βράζει αφήνουμε άλλο 1 λεπτό και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Αλοίφουμε ένα φύλλο κρούστας με σπορέλαιο και στην άκρη γύρω - γύρω με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι για να κολλήσει το ένα φύλλο με το άλλο. Από πάνω βάζουμε άλλο ένα φύλλο και αλοίφουμε με σπορέλαιο εκτός από 5 εκατοστά, που αλοίφουμε με νερό και πασπαλίζουμε, και πάλι, με αλεύρι.
Τυλίγουμε κυλινδρικά το φύλλο και προσέχουμε εκεί που αλοίψαμε με το νερό και το αλεύρι να κολήσει καλά.
Συνεχίζουμε με όλα τα φύλλα και αφήνουμε στην άκρη.
Βγαίνουν συνολικά 6 " μπαστουνάκια " Αφήνουμε 20 λεπτά να κάτσει το φύλλο και να κολήσει.
Κόβουμε σε μικρούς κυλίνδρους των 1.5 εκατοστών και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να χρυσίσουν. Από το τηγάνι τα μεταφέρουμε σε αποροφητικό χαρτί και κατευθείαν όσο είναι ζεστά στο κρύο σιρόπι. Αφήνουμε 1 λεπτό στο σιρόπι και τα αποσύρουμε με μια τρυπητή κουτάλα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με όλα τα κουρκουμπίνια.
akis petretzikis
Via
www.adieXodos.gr
...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια κρίση τώρα που είμαι άνεργος ;
Για να μάθεις τις απαντήσεις πάτησε τώρα ΕΔΩ
Tags
ΕΙΔΗΣΕΙΣ