Νέο παιχνίδι από τον δημιουργό του Flappy Bird

Ο 28χρονος Βιετναμέζος, δημιουργός του δημοφιλούς και εθιστικού παιχνιδιού για smartphone Flappy Bird, ανακοίνωσε πως μέσα στην εβδομάδα, θα κυκλοφορήσει το νέο του παιχνίδι.

Ο Dong Nguyen, που είδε τη ζωή του να αλλάζει δραματικά…

με την κυκλοφορία του Flappy Bird στο App Store της Apple, έκανε γνωστό πως το επόμενό του παιχνίδι θα λέγεται Swing Copters και θα έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το πρώτο.

Ο χρήστης θα πρέπει να κινεί το ανθρωπάκι με το καπέλο «προπέλα» δεξιά και αριστερά, κερδίζοντας πόντους για τα εμπόδια που αποφεύγει και τα credits που μαζεύει.

Το Flappy Bird κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 είχε ήδη «κατέβει» από περισσότερους από 50.000.000 χρήστες. Ήταν το πιο δημοφιλές παιχνίδι, που διέθετε δωρεάν το App Store.

Έναν μήνα μετά, ο Dguyen ανακοίνωσε την πρόθεσή του να το «κατεβάσει», γιατί όπως είπε, είχε καταστρέψει την απλή ζωή του. Το κατά πόσο το νέο παιχνίδι θα έχει την ίδια επιτυχία, μένει να το δείξει ο χρόνος.

Πηγή: Telegraph

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη