«Η Ελλάδα του κ. Σαμαρά είναι στη λάθος όχθη του ποταμού»

Τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός του παρουσιάζει στην 79η ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέης Τσίπρας. Προϋπόθεση κοινωνικής σωτηρίας της χώρας η άμεση αλλαγή της κυβέρνησης και η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ….

Μαζί μας συντάσσονται οι δυνάμεις του αύριο. Ο νεοφιλελευθερισμός απέτυχε» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα του κ. Σαμαρά είναι στη λάθος όχθη του ποταμού και απλώς ακολουθεί την κυρία Μέρκελ. Οι υποσχέσεις στους Θεσσαλονικείς ξεχνιούνται μόλις απογειωθεί το αεροπλάνο του εκάστοτε πρωθυπoυργού για την Αθήνα» πρόσθεσε. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σημείο αναφοράς σε όλη την Ευρώπη για μια μεγάλη και αναγκαία αλλαγή στρατηγικής. Μαζί μας συντάσσονται οι δυνάμεις του αύριο που, με αφετηρία τον πολύπαθο ευρωπαϊκό Νότο, σταδιακά κάνουν την παρουσία τους όλο και πιο πολύ αισθητή. Γίνεται, πια, συνείδηση στην Ευρώπη ότι ο νεοφιλελευθερισμός απέτυχε και ότι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για την έξοδο από την κρίση είναι ο προοδευτικός δρόμος. Με αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη. Όχι με λιτότητα και εξοντωτικά για τις κοινωνίες προγράμματα» τονίζει.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη