«Δεν συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε κατηγορηματικά ο Τέρενς Κουίκ, αφήνοντας αιχμές για το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ. Δεν συνεργαζόμαστε. Με προσβάλλουν όταν…

μου λένε ότι μπορεί να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με προσβάλλει γιατί είμαι αριστεροφοβικός, αλλά γιατί το έχουμε ξεκαθαρίσει 45 φορές και ο Πάνος Καμμένος στην Θεσσαλονίκη το ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο», δήλωσε ο κ. Κουίκ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Μάλιστα, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος υποστήριξε ότι «αντέγραψε το δικό μας το πρόγραμμα, είναι copy-paste».

Μη θέλετε ντε και καλά να μας κάνετε ουρά του οποιουδήποτε. Έχουμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, το πρόγραμμά μας», διεμήνυσε ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη