Νέες εφαρμογές για το iCloud Beta Website

Αν έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το iOS 8 Beta ή την έκδοση GM, πιθανώς έχετε δει ότι φέρει το iCloud Drive. Η νέα επιλογή πρέπει να ενεργοποιηθεί στη συσκευή iOS για να αποκτήσει πρόσβαση σε έναν υπολογιστή ή στο πρόγραμμα περιήγησης….

Ο λόγος είναι ότι ο Mac δεν πάρει OS X Yosemite ακόμα, αλλά στο τηλέφωνο μπορείτε να έχετε το iOS 8 GM. Για να ενεργοποιήσετε τη νέα δυνατότητα και να αναβαθμίσετε το iCloud Drive, απλά ανοίξτε το Settings.app για το iPhone, πηγαίνετε στο iCloud και ρυθμίστε το iCloud Drive στη θέση ON. Η διαδικασία αναβάθμισης συνήθως διαρκεί λίγα λεπτά, επειδή οι ​​servers της Apple έχουν πολλά παρόμοια αιτήματα.

Υπάρχει ένας τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο iCloud Drive στον υπολογιστή σας, μέσω του προγράμματος περιήγησης. Απλά πηγαίνετε στο beta.icloud.com και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του iCloud σας. Μόλις συνδεθείτε, μαζί με τις συνηθισμένες εφαρμογές iCloud θα εμφανιστούν και δύο νέες: το iCloud Drive και οι Ρυθμίσεις.

Η διαδικτυακή εφαρμογή iCloud Drive είναι βασικά μια σελίδα που εμφανίζει τα αρχεία και τους φακέλους. Μπορείτε να ανεβάσετε ή να κάνετε λήψη αυτών ή να οργανώσετε τα αρχεία. Το interface είναι βατό και μπορείτε να ελέγχετε την επιλογή του αρχείου μέσω του πληκτρολογίου.

Το Settings.app σας επιτρέπει να δείτε όλες τις συσκευές που συνδέονται στο λογαριασμό σας και τρέχουν iOS 8 και OS X Yosemite. Μπορείτε επίσης να δείτε κι άλλες πληροφορίες για αυτές τις συσκευές, όπως τον σειριακό αριθμό και το IMEI (για το iPhone).

Πλέον το iCloud μπορεί να ρυθμιστεί για να εμφανίσει πληροφορίες σε πάνω από 20 διαφορετικές γλώσσες εκτός από τα αγγλικά.

Πηγή: SecNews

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη