Με τον πρεσβευτή της Παλαιστινιακής Αρχής συναντήθηκε ο Κουτσούμπας

Ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον πρεσβευτή της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τις τελευταίες εξελίξεις στο παλαιστινιακό…

πρόβλημα, την επιθετικότητα του Ισραήλ και την πορεία του δίκαιου αγώνα του παλαιστινιακού λαού, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την εκτίμησή του για τη σταθερή διεθνιστική στάση του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας διαβεβαίωσε τον Παλαιστίνιο πρεσβευτή για τη συνέχιση και ενίσχυση των προσπαθειών του ΚΚΕ, ώστε να δυναμώσει η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων.

Επανάλαβε ότι το κόμμα του στηρίζει τον αγώνα για τη δημιουργία του ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Ισραήλ και σημείωσε ότι το ΚΚΕ απαιτεί την άμεση αποχώρηση των κατοχικών ισραηλινών δυνάμεων.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε, επίσης, πως το ΚΚΕ θα εντείνει τις προσπάθειες προς την ελληνική κυβέρνηση και κάθε αρμόδια πλευρά για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, ως κράτους-μέλους του ΟΗΕ.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη