«Από εμάς δεν θα δείτε ούτε μισή ψήφο»

Επιστολή του υπόδικου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Βασίλη Μιχαλολιάκου, ανέγνωσε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Αρτέμιος Ματθαιόπουλος. Σε αυτήν…

ο κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει «όχι στον κατοχικό προϋπολογισμό» και καταγγέλλει ότι αποδείχθηκαν ψέματα όλα όσα έλεγε η κυβέρνηση για το τέλος του μνημονίου και την οικονομική ανάκαμψη. Λίγες εβδομάδες πέρασαν από τότε που η συγκυβέρνηση του Μνημονίου πήρε από την παράνομη Βουλή ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσει ανενόχλητη το καταστροφικό της έργο. Ο ίδιος ο Σαμαράς μας έλεγε πως στο τέλος του τρέχοντος έτους θα βρει την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη οικονομική θέση από αυτή που βρισκόταν το 2009, όταν δηλαδή, υπέγραφε η ΝΔ το εθνοκτόνο Μνημόνιο. Μας έλεγε ότι οι Έλληνες θα ζήσουν ημέρες ανάπτυξης, σταθερότητας ευημερίας και ότι τα πρώτα απτά αποτελέσματα της οικονομικής ανάκαμψης θα μετατραπούν σε επιδόματα, κοινωνικά μερίσματα και παροχές προς τους πολίτες. Όλα αυτά αποδείχθηκαν ψέματα», αναφέρεται στην επιστολή του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ο ίδιος ο κ. Ματθαιόπουλος επανέλαβε ότι κανείς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να ψηφίσει τον προϋπολογισμό ούτε και Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ταυτόχρονα όμως είπε ότι η κυβέρνηση παρακαλάει σήμερα τους δύο υπόδικους βουλευτές που δεν ανήκουν στη Χρυσή Αυγή αν και αυτοί είναι επίσης υπόδικοι για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση αλλά υπάρχουν και δύο βουλευτές που σήμερα δεν είναι στη Χρυσή Αυγή. Ήταν κάποτε. Φύγανε για άλλους λόγους. Τους οποίους παρακαλάει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι υπόδικοι ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης. Δεν ενοχλεί το Σαμαρά ότι νεοναζί και μέλη εγκληματικής οργάνωσης δύνανται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ασφαλώς και όχι. Διότι αναζητάει με το δίκανο έστω και ένα ψηφαλάκι για να κρατηθεί στην εξουσία. Για τους υπόλοιπους 16 που παραμένουν στη Χρυσή Αυγή, το ξεκαθαρίζουμε, άπαξ δια παντός, δεν πρόκειται να πάρει μισή ψήφο», είπε ο βουλευτής και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ετοιμάζεται να δει τους «γονείς ενός τρομοκράτη» αν και υπάρχουν και άλλες οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, «επειδή ο πρωθυπουργός έλεγε στον υπουργό Δικαιοσύνης ότι πρέπει να μπουν στη φυλακή για να μην χάσει την πρωτιά».

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη