«Έχουμε κατά νου την ένωση της πατριωτικής παράταξης»

Είναι μέσα στη σκέψη μας. Προχωρούμε σταθερά, συνετά και πάρα πολύ προσεκτικά. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μηνύματα των καιρών», ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος σχετικά με το εάν οι «Ρίζες» θα κατεβάσουν…

ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές.

Μιλώντας στον Real FM και απαντώντας στο ερώτημα αν πρόκειται για κόμμα που θα λειτουργεί ως παράρτημα της ΝΔ, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε: «Αυτό έχει να κάνει με τη μέχρι τώρα σύνδεση του κ. Μπαλτάκου με τη Ν.Δ. αλλά και με την προσωπική σχέση που είχε με τον ξ. Σαμαρά. Δεν έχει να κάνει όμως με αυτό το οποίο σχεδιάζουμε και που είναι η κοινή αντίληψη πολλών άλλων ανθρώπων όχι μόνο υμών των δύο. Συνεπώς αν κάποια στιγμή είχε μία υπερβολική στην έκφρασή του αναφορά ο κ. Μπαλτάκος ως εκ του ότι υπήρξε μία πολυετής φιλία και βρέθηκε πολλά χρόνια στη ΝΔ δεν συμβαίνει το ίδιο με εμένα. Και δεν συμβαίνει το ίδιο με τους υπολοίπους. Άρα μοιραζόμαστε τις θέσεις, οι οποίες είναι κοινές, και σας μιλάω πολύ ανοιχτά έχουμε κατά νου την ένωση της δημοκρατικής, αστικής, πατριωτικής παράταξης. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει. Έτσι πιστεύουμε».

Στην επισήμανση αν στόχος τους είναι μελλοντικά να επανενωθεί η αστική παράταξη όπως παλιότερα η ΝΔ. ο κ. Καπερνάρος ανέφερε: «Με περισσότερα πατριωτικά αισθήματα».

Στην ερώτηση αν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο απάντησε πως «είναι σαν να λέω σ’ εσάς αν θα ψηφίσετε Πρόεδρο Δημοκρατίας, εφόσον είχατε τη δυνατότητα και ήταν προεδρική Δημοκρατία, χωρίς να γνωρίζετε ποιος θα είναι. Εγώ ως Ανεξάρτητος Βουλευτής θα μεταφέρω, όπως και έκανα αρχές του φθινοπώρου, τις απόψεις των ανθρώπων, των φίλων και των υποστηρικτών μου που μου έδωσαν εμπιστοσύνη και με έκαναν βουλευτή. Είμαι εντολοδόχος και υπηρέτης του λαού ως Βουλευτής. Έτσι λέει το Σύνταγμα».

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη