Ο Ιωάννης Θεοτοκάς αναμένεται να αναλάβει γ.γ. Ναυτιλίας

Καθήκοντα γενικού γραμματέα Ναυτιλίας, στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, στη θέση του Αθανάσιου Μπούσιου, αναμένεται να αναλάβει ο καθηγητής του τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου…

Αιγαίου Ιωάννης Θεοτοκάς.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι ακριβείς αρμοδιότητες των καθηκόντων του, η δημοσίευση των οποίων αναμένεται στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Ο κ. Θεοτοκάς είναι διευθυντής του εργαστηρίου Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (ΕΔΙΝΑΛΕ) του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών (ΤΝΕΥ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου που θεσμοθετήθηκε το 2009 (ΦΕΚ 2097/29/9/2009) και έχει έδρα τη Χίο.

Το εργαστήριο λειτουργεί από το 2005 αναπτύσσοντας δραστηριότητες σε ερευνητικό και διδακτικό επίπεδο.

Ο κ. Θεοτοκάς έλαβε το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά το 1997. Είναι ο συγγραφέας έξι βιβλίων και έχεις το ενεργητικό του 35 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομικών και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικών και Ναυτιλιακών Οικονομολόγων.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ