Ξέρουν τους υβριστές του Βαγγέλη – Θέμα ωρών η σύλληψή τους

Τρία νεαρά άτομα ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως οι υβριστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο εντοπισμός τους έγινε μέσω Διαδικτύου και έπειτα από ποινική δίωξη που άσκησε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας…

Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος κατά των διαχειριστών της ιστοσελίδας μέσω της οποίας δημοσιεύθηκαν υβριστικά σχόλια για τον άτυχου φοιτητή. Σύμφωνα με το Mega, τα τρία άτομα είναι φοιτητές -δύο από την Αθήνα και ένας από τη Μυτιλήνη- ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται συλλήψεις.

Τα στοιχεία δόθηκαν τη νύχτα από τη Google στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τώρα ερευνάται τόσο η μεταξύ τους σχέση που θεωρείται δεδομένη, όσο και η σχέση τους με άτυχο Βαγγέλη ή με κάποιους από τους συμφοιτητές του.

Εν τω μεταξύ η κοινωνία των Ιωαννίνων «βράζει» μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος επέλεξε να βάλε τέλος στη ζωή του μην αντέχοντας τα βασανιστήρια των συμφοιτητών του στη Γαλακτομική Σχολή όπου σπούδαζε. Και χθες, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση έξω από τη Σχολή με τους διαδηλωτές να ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και να εξαπολύουν ύβρεις και απειλές κατά των σπουδαστών. Οι φοιτητές επαναλαμβάνουν ότι ζουν έναν εφιάλτη καθώς διστάζουν πλέον να βγουν από το κτίριο και να φτάσουν μέχρι τις κοντινές καφετέριες, όπως συνήθιζαν να κάνουν όλο αυτό το διάστημα. Αποτέλεσμα της έντασης που επικρατεί είναι η Σχολή να αστυνομοκρατείται. Αστυνομικοί βρίσκονται τόσο περιμετρικά όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου προκειμένου να προστατεύσουν τους σπουδαστές.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μιλώντας στην πρωινή του Μega καταδίκασε τα χθεσινά και προχθεσινά επεισόδια στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. «Οι φοιτητές βρίσκονται σε περιβάλλον ομηρίας» είπε χαρακτηριστικά.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη