Γεμίστε το πασχαλινό τραπέζι των συνανθρώπων μας με αναπηρία

«Πλησιάζουν οι άγιες ημέρες του Πάσχα. Ο καιρός βέβαια μας ξεγελά ακόμη, δεν θυμίζει ότι ήρθε η άνοιξη. Ούτε εμείς το συνηδειτοποιήσαμε ότι ήρθε ο καιρός που πρέπει να ετοιμάσουμε τα καλούδια για το πασχαλινό τραπέζι των…

οικογενειών ΑμεΑ που στηρίζουμε

Έτσι τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε… Έχουμε απευθυνθεί στα γνωστά σούπερ μάρκετ της περιοχής, στα κρεοπωλεία της Αργυρούπολης όπως ο Ρούπας (Φλέμιγκ 3), η Φάρμα Κρεάτων (Κύπρου 63), η Αγορά Κρεάτων (Κολοκοτρώνη 6) για να καλύψουν τους συμπολίτες μας όπως κάνουν κάθε φορά στις γιορτές.

Τους ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά για την ευαισθησία που δείχνουν και για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια μας να μη μείνει κανείς χωρίς να έχει στο γιορτινό τραπέζι τα τρόφιμα, το κρέας, το κρασί ακόμα και το τσουρέκι της Λαμπρής.

Φίλες και φίλοι του “Συμπράττω” απευθυνόμαστε σε σας, σε όποιον έχει την μικρή δυνατότητα να συνεισφέρει σε τρόφιμα, σε καθαριστικά είδη, σε είδη μπάνιου και ότι άλλο ευπρόσδεκτο», γράφει το δελτίο τύπου του συλλόγου «Συμπράττω» με το οποίο μας καλεί να γεμίσουμε το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο, των συνανθρώπων μας με αναπηρία.

Ο σύλλογος Συμπράττω δημιουργήθηκε το 2009, και τυπικά ιδρύθηκε το 2010. Αποτελεί μια πρωτοβουλία πολιτών οι οποίοι αρνούνται να παραμείνουν θεατές στις εξελίξεις και έχουν σκοπό

την πολύπλευρη υποστήριξη των συναθρώπων μας με αναπηρία.

Επιδίωξη τους είναι να συμβάλλουν στην άρση των εμποδίων που υφίστανται οι άνθρωποι με αναπηρία και που τους έχουν οδηγήσει στην απομόνωση.

Πληροφορίες στο http://symprattw.blogspot.gr/p/blog-page.html

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ