Παράξενα μέρη για σπουδές!

Θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό και ταυτόχρονα να κάνετε τη διαφορά, ζώντας σε μία χώρα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα; Τότε οι προτάσεις σπουδών που ακολουθούν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Από την παγωμένη Ανταρκτική μέχρι το μακρινό Νεπάλ, μερικά επιμορφωτικά προγράμματα πανεπιστημίων θα σας καταπλήξουν…

Ανταρκτική

Antarctic University Expedition και American Universities International Programs Αν ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στην παγωμένη άκρη της Γης τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Προσφέρεται κυρίως για φοιτητές σε τομείς περιβαλλοντολογίας, ιστορίας και τουρισμού.

Κούβα Academic Programs International Μία μοναδική ευκαιρία να μελετήσετε από κοντά την ιστορία, την κουλτούρα και τον κινηματογράφο της Κούβας.

Νεπάλ SIT Μπορείτε να περάσετε το εξάμηνο σας εξερευνώντας τα βουνά και μελετώντας τα σπάνια είδη άγριας ζωής της χώρας.

Σιβηρία The School of Russian and Asian Studies Αν θέλετε να εξερευνήσετε τη Σιβηρία τότε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ευκαιρία ζωής για να γνωρίσετε μια χώρα που δεν είναι μόνο… παγωμένη!.

Παταγονία, Χιλή Patagonia Study Abroad Καγιάκ στα πρασινογάλαζα νερά της Παταγονίας και εξερεύνηση των εξαιρετικών τοπίων της χώρας.

Περού The School For Field Studies Κυρίως για φοιτητές αρχαιολογίας, βιολογίας και περιβαλλοντολογίας, δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα τροπικά δάση του Περού, εκεί όπου κάποτε άκμαζε ο πολιτισμός των Ίνκας.

Κένυα The School For Field Studies Απευθύνεται σε φοιτητές οικολογίας, βιολογίας αλλά και λαογραφίας. Μέσα σε ένα εξάμηνο θα μελετήσουν την κουλτούρα των Μασάι αλλά και τις ιδιαιτερότητες του τοπίου και των σπάνιων ζώων της χώρας.

Αμάν, Ιορδανία ISA Για εκείνους που θέλουν να μάθουν Αραβικά αλλά και να μελετήσουν τον πολιτισμό της χώρας.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη