Σαμαράς: Ο τουρισμός μόνη ελπίδα για ανάπτυξη

Επαφές με στελέχη της ΝΔ, φορείς και πολίτες της Μεσσηνίας είχε την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ενώ το βράδυ δείπνησε με δημάρχους, αυτοδιοικητικούς παράγοντες, στελέχη του κόμματός του και αντιπεριφερειάρχες…

από την περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας που πρόσκεινται στην ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ με δηλώσεις του υπογράμμισε πως ο τουρισμός είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη και χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» το κλείσιμο των καταστημάτων, όταν στο λιμάνι της Καλαμάτας έχουν δέσει δύο κρουαζιερόπλοια με χιλιάδες τουρίστες. Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Προσθέτοντας, «ελπίζω ο τουρισμός ο οποίος έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία. Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στην Καλαμάτα, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 194η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης, που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη