ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΟΛ

Για «νέα παραποίηση της αλήθειας από τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ

και όργανα της κίτρινης δημοσιογραφίας», κάνει λόγο με δήλωσή του, πριν λίγο, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης...

Γιώργος Κατρούγκαλος, σχετικά με δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν δήθεν να χειρίζεται υπόθεση του Δήμου Λάρισας ενώ ήταν υπουργός. Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, ο Γ . Κατρούγκαλος στη δήλωσή του τονίζει ότι «όπως προκύπτει, όμως, από απλή ανάγνωση της από 12-02-2015 υπ' αριθμ. 47 απόφασης της δημαρχιακής επιτροπής δικηγορική εμπλοκή είχα μόνο το έτος 2014 και όχι μετά την ανάδειξη μου σε υπουργό. Ειδικότερα, τον Οκτώβρη του 2014 είχε ανατεθεί από κοινού στην δικηγορική μου εταιρία και σε μία άλλη δικηγόρο την Α.Λ. (με την υπ.αρ. 682/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής), η άσκηση προσφυγής κατά της διαδικασίας ελέγχου των συμβάσεων αορίστου χρόνου που είχε αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης. Τότε, προφανώς, δεν ήμουν υπουργός και δεν υπήρχε σχετικό κώλυμα.

Αντιθέτως, τον Φεβρουάριο του 2015, που είμαι Υπουργός, τελώ σε αναστολή και η δικηγορική μου εταιρία δεν υπάρχει, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου είναι σαφής καθώς ανέφερε ότι “ήδη την υπόθεση χειρίζεται η δικηγόρος κ. A.Λ.”».

Τέλος, ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρει ότι «τα χαλκεία πάλι είχαν δουλειά μπλέκοντας τον Οκτώβριο του 2014 με τον Φεβρουάριο του 2015»

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη