Α. Παπαμιμίκος: Η ΝΔ θα στηρίξει στη Βουλή την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για μεταρρυθμίσεις

Κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά τη στάση που οφείλει να κρατήσει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή απέναντι στα νομοσχέδια για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε σήμερα ο γραμματέας της πολιτικής…

επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο πλαίσιο δημιουργίας Εθνικού Σχεδίου Μεταρρυθμίσεων που είναι κρίσιμο να εφαρμοστεί με απόλυτη συνέπεια. Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ», είπε ο Γραμματέας του κόμματος ,στον ΑΝΤ1. Επεσήμανε, παράλληλα, την ανάγκη δημιουργίας από την Κυβέρνηση ενός πολιτικού πλαισίου για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων βασισμένο σε τρεις δομικούς άξονες.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος σχετικά ανέφερε: «Εμείς ζητάμε ένα Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων στο οποίο θα συμφωνήσουμε από κοινού, και θα βασίζεται σε 3 άξονες: Πρώτον, τη βελτίωση της καθημερινότητας, δεύτερον, να βγούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από την κρίση και τρίτον τη διασφάλιση της παραμονής μας στο ευρώ. Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν».

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ