Ουκρανικό ξενοδοχείο μετατρέπεται σε γαλλικό παλάτι του 17ου αιώνα

Ο Vladimir Chaika, Ουκρανός ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στο Κίεβο, πέρασε 15 χρόνια προσπαθώντας να μετατρέψει αυτό το κτίριο από την κομμουνιστική εποχή, σε ένα γαλλικό κάστρο του 17ου και 18ου αιώνα.

Ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι ανέκαθεν τον γοήτευαν τα κτίρια του 1600 και του 1800, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί για την ανακαίνιση και συντήρηση παρόμοιων κτιρίων του Κιέβου. Μετά από ένα ατύχημα που του συνέβη το 1997, είχε τον χρόνο να ασχοληθεί ο ίδιος με το ξενοδοχείο του και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, που ήδη είχε, να το μετατρέψει σε ένα γαλλικό κάστρο μιας άλλης εποχής. Ίσως η υπερβολική αυτή διακόσμηση να μην ελκύει σήμερα τους λάτρεις του μινιμαλισμού, που κυριαρχεί στην εποχή μας. Ωστόσο, ο Chaika, δεν φαίνεται να πτοείται, αν και έχει ολοκληρώσει μόνο τους τρεις πρώτους ορόφους του κτιρίου. Αυτό οφείλεται, όπως αναφέρει, στην εμμονή του στις λεπτομέρειες, αλλά και στα

αρκετά έξοδα που χρειάστηκαν για να αγοραστούν συγκεκριμένα υλικά. Παρόλα αυτά, ακόμα και οι τρεις μόνο όροφοι, εντυπωσιάζουν με τις λεπτομέρειες τους και με την ομοιότητά τους με τα γαλλικά κάστρα, ενώ δίνουν στον επισκέπτη την ευκαιρία, να ταξιδέψει στο χρόνο.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ