Για να μην ξανακάνετε λάθος – Δείτε πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό

Για να μην ξανακάνετε

λάθος – Δείτε πότε πρέπει να αλατίζουμε το κάθε φαγητό

Τα όσπρια και τα λαχανικά πρέπει να τα αλατίζονται… προς το τέλος του μαγειρέματος διότι εάν τα αλατίσετε από την αρχή σκληραίνουν. Το κρέας και τα ψάρια πρέπει να αλατίζονται πολύ πριν το μαγείρεμά τους. Τα μακαρόνια πρέπει να βράσουν από την αρχή σε αλατισμένο νερό. Οι τηγανητές πατάτες και τα τηγανητά αυγά πρέπει να αλατίζονται πριν τηγανιστούν.

Πηγή

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ