Τα πιο ελκυστικά επαγγέλματα για τους άντρες και τις γυναίκες

Μια γυναίκα που έχει τη διάθεση να διορθώνει τα λάθη, πιστεύει στο δίκαιο και παραμένει ψύχραιμη κάτω από πιεστικές καταστάσεις. Κάπως έτσι, με αυτά τα χαρακτηριστικά, φαντάζονται οι άντρες τις γυναίκες που δηλώνουν ότι ασχολούνται επαγγελματικά με τη δικηγορία και συγκεκριμένα με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Οι δημοσιογράφοι από την άλλη, όπως αναφέρει μια δημοσκόπηση που παρουσίασε η βρετανική εφημερίδα
Daily Mail, θεωρούνται ως ευφυείς, με γρήγορη σκέψη και σέξι τρόπο ζωής.

 Στους άντρες, ένας γιατρός εξακολουθεί να θεωρείται ως ένας από τα πιο ελκυστικά επαγγέλματα. Οι γυναίκες τους βλέπουν ως πολύ περιποιητικούς, υποστηρικτικούς και με αυθεντία, όπως αναφέρει η έρευνα «Valentine's Day Dream Date», που είχε ως κεντρικό θέμα τα πιο «εντυπωσιακά επαγγέλματα», που εγγυώνται σίγουρη επιτυχία… στον ερωτικό τομέα! Τη μελέτη έγραψε η Mary Balfour, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου γνωριμιών της Μ. Βρετανίας, το οποίο άνοιξε πριν από 30 χρόνια. Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε για τη χρονιά που μας πέρασε, οι γυναίκες δικηγόροι-υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι δημοσιογράφοι αξιολογήθηκαν ως τα πιο σέξι επαγγέλματα, που ονειρεύονται οι άντρες που ψάχνουν τον έρωτα της ζωής τους, ενώ για τις γυναίκες ο «κ. Τέλειος» ήταν είτε γιατρός, αρχιτέκτονας ή κάποιος που απασχολείται με ένα δημιουργικό επάγγελμα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι γυναίκες αναζητούν στις μέρες μας συντρόφους που είναι δημιουργικοί, ή που αναδεικνύουν τον περιποιητικό τους χαρακτήρα, αντί για κάποιον τραπεζίτη σε θέση ευθύνης, για παράδειγμα. Και παρότι οι θέσεις ισχύος εξακολουθούν να παίζουν κάποιο ρόλο στην επιλογή συντρόφου, η ικανοποίηση που νιώθει κανείς από τη δουλειά του, και το ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους αξιολογήθηκαν ως «πολύ σέξι» τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Στην έρευνα συμμετείχαν 615 γυναίκες, ηλικίας 24-68 ετών και 489 άντρες, 30-72 ετών. Ο «κ. Τέλειος» (2012/13)

1. Γιατρός

2. Αρχιτέκτονας

3. Δημιουργικό επάγγελμα

4. Κατασκευαστής επίπλων

5. Κινηματογραφιστής

6. Ακαδημαϊκός

7. Επιχειρηματίας

8. Γραφίστας

9. Περιβαλλοντολόγος

10. Μηχανικός Η «κα Τέλεια» (2012/13)

1. Δικηγόρος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

2. Δημοσιογράφος

3. Σχεδιαστής ιστοσελίδων

4. Φωτογράφος

5. Marketing

6. Διαφημίστρια

7. Events manager

8. Δημιουργικό επάγγελμα

9. PR- Δημόσιες Σχέσεις

10. Αρχιτέκτονας

Via

 www.adieXodos.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ