Εξαφανίστε τα υπολείμματα καμένου φαγητού στα κατσαρολικά!

Πολλές φορές ξοδεύουμε μεγάλα ποσά σε προϊόντα καθαρισμού που, αφενός μεν δεν κάνουν αποτελεσματικά την δουλειά τους, αφετέρου είναι γεμάτα βλαβερές τοξικές ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας, αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων.
Αν σας έχει συμβεί να κάψετε το φαγητό θα ξέρετε ότι μετά από αυτό, τα σκεύη στα οποία μαγειρεύατε πολύ δύσκολα καθαρίζονται αφού χρειάζονται επίμονο τρίψιμο που, και πάλι, δεν εγγυάται ότι θα γίνει σωστά η δουλειά.Για να απομακρύνετε τα υπολείμματα του καμένου φαγητού από τα σκεύη σας, και να τα δείτε ξανά σαν καινούρια επιστρατεύστε οποιαδήποτε αναβράζοντα δισκία (παυσίπονα, βιταμίνες ή συμπληρώματα φαγητού) μπορεί να έχετε στο φαρμακείο του σπιτιού σας.Γεμίστε το σκεύος με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα 2- 3 αναβράζοντα δισκία- ανάλογα με το μέγεθός του. Αφήστε τα να διαλυθούν και να δράσουν, για μία περίπου ώρα, και μετά πλύνετέ το κανονικά με νερό και σαπούνι.

press-gr.blogspot.gr


               www.adieXodos.gr
>>>
πηγή

                                                 -->
ergasia lefta work live stream money xrimata omorfia gineka igia video tv υγεία χρήματα εργασία λεφτά ίντερνετ γυναίκες  παιδιά  μετρό δουλειά τώρα αστεία  fail you tube foto εισόδημα δικτυακό marketing
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ