Τρόφιμα κατά της ακμής

Θέλεις να καταπολεμίσεις την ακμή με φυσικό τρόπο; Μπορείς! Αλλάζοντας αυτά που τρως και επιλέγοντας όσα σου πω θα δεις αποτελέσματα. Όχι θαυματουργά αλλά σίγουρα θα βοηθήσει πολύ το δέρμα σου η προσθήκη των...
συγκεκριμένων τροφών στο διαιτολόγιό σου. Εξάλλου η διατροφή παίζει κυρίαρχο ρόλο στην λάμψη της επιδερμίδας.

Τρόφιμο Νο1: Αγγούρια

Τα αγγούρια και ειδικά η φλούδα τους μπορεί να είναι πολύ ευεργετική για την ακμή. Αυτό συμβαίνει γιατί η φλούδα των αγγουριών περιέχει διοξείδιο του πυριτίου, που προλαμβάνει την εμφάνιση των σπυριών και διατηρεί τα σωστά επίπεδα κολλαγόνου στο δέρμα. Επίσης τα αγγούρια ενυδατώνουν πολύ το δέρμα λόγω του ότι είναι πλούσια σε νερό. Για να καταναλώσεις αγγούρια με τη φλούδα καλό θα ήταν να είναι βιολογικά και καλά πλυμένα.

Τρόφιμο Νο2: Αμύγδαλα και δημητριακά ολικής άλεσης

Περιέχουν ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σελήνιο, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Όλες αυτές οι ουσίες βοηθούν πολύ στην ακμή και κάνουν το δέρμα να δείχνει καλύτερο.

Τρόφιμο Νο3: Σολωμός

Όπως είναι γνωστό ο σολομός όντας πλούσιος σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα αλλά και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α, ψευδάργυρο και πρωτεΐνες βοηθάει πολύ στην αποκατάσταση της ακμής.

Τρόφιμο Νο4: Πράσινα λαχανικά

Τα πράσινα λαχανικά κάνουν καλό σε όλα. Ειδικά όταν τα τρώμε ομά που είναι και ο καλύτερος τρόπος κατανάλωσής τους, έχουν να μας προσδώσουν πολλά καλά στοιχεία. Βιταμίνες Α και C, σίδηρο, ασβέστιο είναι λίγα από τα καλά στοιχεία που διαθέτουν τα πράσινα λαχανικά , όπως καταλαβαίνεις το να καταναλώνεις πράσινα λαχανικά κάνει πολύ καλό και στην ακμή σου αλλά και σε πολλά άλλα πράγματα.

beautystars.gr



               www.adieXodos.gr
>>>
πηγή


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ