4 Λόγοι για τους οποίους είσαι ακόμη ελεύθερη!

Όλες σου οι φίλες έχουν μια μακροχρόνια σχέση και ενώ εσύ προσπαθείς, δεν έχεις καταφέρει να είσαι με κάποιον για πολύ καιρό... Και κάπου εκεί είναι που αρχίζεις και αναρωτιέσαι για το τι σου λείπει ή το τι κάνεις λάθος και δεν μένει κανείς μαζί σου περισσότερο από δύο μήνες.
Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να είσαι σε μια σχέση, αλλά μάλλον κάπου εκεί είναι που την πατάς. Ποια είναι λοιπόν τα βασικότερα λάθη που κάνεις και θα έπρεπε να τα αποφύγεις την επόμενη φορά; Δες επίσης: 5 Λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις κοντές γυναίκες! Τι λάθη κάνεις και δεν κρατάνε οι σχέσεις σου

Έχεις υψηλούς στόχους Το να ψάχνεις να βρεις τον ψηλό, μελαχρινό, σωματαρά με το χαμόγελο της Crest και τα καταγάλανα μάτια, ο οποίος θα είναι και καλό παιδί, θα είναι τρυφερός και θα είναι πάντα μαζί σου, συγνώμη που θα στο πω αλλά ούτε στα παραμύθια δεν υπάρχει! Αν τον βρεις στείλε έναν και σε μένα. Αν συνεχίσεις με αυτό το σκεπτικό ειλικρινά δεν θα βρεις ποτέ κανέναν, ας ήμαστε και λίγο ρεαλιστές. Και στην τελική και οι άντρες θέλουν την ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα η οποία θα βλέπει μπάλα, θα μαγειρεύει και δεν θα μιλάει, ξέρεις πολλές τέτοιες; Όπως λοιπόν κάνουν και εκείνοι υποχωρήσεις έτσι θα πρέπει να κάνεις και εσύ. Μην κολλάς τόσο στην εμφάνιση και δώσε στον άλλον την ευκαιρία να σου δείξει το ποιος είναι. Τα δίνεις όλα από την αρχή Όλα θέλουν τον χρόνο τους και γι’ αυτό και εσύ θα πρέπει να αρχίσεις να του ανοίγεσαι σιγά σιγά, για να μην τον αγχώσεις. Φυσικά δεν λέμε να είσαι κλειστή σαν στρείδι, απλά δεν χρειάζεται να του αναλύσεις και όλη σου την ζωή μέσα σε ένα μόλις βράδυ. Πήγαινε το βήμα βήμα ώστε να τον κάνεις να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Είσαι πιεστική Οι περισσότερες γυναίκες μετά το πρώτο ραντεβού, αν έχουν περάσει καλά, κολλάνε και αρχίζουν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα και μετά στις εξόδους τις κλασικές ζήλιες, του τύπου “Ποια ήταν αυτή; Γιατί την κοίταξες;”. Αν ξεκινήσεις έτσι να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα θα τον χάσεις. Οι άντρες δεν αντέχουν την πίεση και δεν θέλουν καν να σκεφτούν ότι θα τους ελέγχει κάποιος άλλος. Καλή και η ζήλια και τα τηλέφωνα, αλλά όλα με μέτρο. Ακόμη και αν σου είναι δύσκολο απλά προσπάθησε περισσότερο και μην κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Κολλάς με τον λάθος άντρα Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες κυρίως, είναι ότι κολλάνε με ένα συγκεκριμένο τύπο αντρών και ενώ βλέπουν την σχέση τους να διαλύεται συνεχίζουν εκεί και επιμένουν. Το κλασικό είναι ότι νομίζουν πως μπορούν να αλλάξουν τον άλλο και να καταφέρουν να έχουν δίπλα τους αυτόν που πραγματικά θέλουν. Αντί όμως να κάνεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν προσπαθείς να δεις μήπως πολύ απλά δεν είναι αυτός ο τύπος σου ή μήπως υπάρχει κάποιος άλλος που προσπαθεί πολύ σκληρά για να σε κατακτήσει και εσύ δεν το βλέπεις, γιατί έχεις άλλα πρότυπα στο μυαλό.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη