7 οφέλη του καφέ στην καθημερινή ομορφιά σου!

Υπάρχουν λίγα πράγματα στη ζωή τόσο υπέροχα όσο μία κούπα καλός καφές...

Μπορεί, λοιπόν, ο καφές να είναι ιδανικός για να σε κρατάει
ξύπνια, αλλά τα “μαγικά” συστατικά του βοηθούν και στον τομέα της ομορφιάς. Δες πώς.. Αντιοξειδωτικά Μπορεί να έχουμε συνδέσει τα αντιοξειδωτικά με τροφές όπως είναι τα μούρα αλλά μία κούπα καφέ είναι ικανή να σε προμηθεύσει με τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεσαι για τέλεια επιδερμίδα.

Προστασία Πέρα από την επιδερμίδα σου, μία καλή μάσκα μαλλιών που περιέχει καφέ είναι ιδανική για λαμπερά μαλλιά ενώ τα προστατεύει και από το σπάσιμο.

Κατά του πρηξίματος Όταν βάζεις κάτω από τα μάτια σου μία κρέμα με κύριο συστατικό της την καφεϊνη, μειώνονται τα πρηξίματα στην περιοχή.

Απολέπιση Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει ότι πρέπει να κάνεις scrub στο σώμα σου με κόκκους καφέ; Πάρα πολλές! Οι κόκκοι καφέ, λοιπόν, κάνουν τέλεια απολέπιση στην επιδερμίδα σου και τη διατηρούν φρέσκια και απαλή.

Ήρεμη επιδερμίδα Ο καφές βοηθάει στο να είναι “ήρεμη” η επιδερμίδα σου από κοκκινίλες χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει.

Φωτισμός

Όπως ο καφές ξυπνάει εσένα κάθε πρωί, το ίδιο κάνει και με την επιδερμίδα σου. Όταν τον απλώνεις σε μορφή μάσκας προσώπου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και κάνει το δέρμα σου πιο φωτεινό και ζωντανό! faysbook.gr

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη