Τεστ: πρωτόγονες φαντασιώσεις

Ερωτήσεις

1. Περπατάτε σε ένα λιβάδι γεμάτο γρασίδι με τον αέρα να χτυπά απαλά το πρόσωπό σας όταν ... βλέπετε ένα κουτί στη μέση του λιβαδιού.

Είναι:
Ανοιχτό

Κλειστό 2. Καθώς περπατάτε προς το κουτί, παρατηρείτε ένα άλογο να τρώει.

Τι χρώμα είναι το άλογο;

Άσπρο

Μαύρο

Καφέ 3. Μία μαγική κυλιόμενη σκάλα εμφανίζεται μπροστά σας.

Προς τα πού οδηγεί;

Προς τα πάνω

Προς τα κάτω 4. Μην μπορώντας να νικήσετε την περιέργειά σας, την ακολουθείτε και μπαίνετε σε ένα δάσος. Κάνε ζέστη αλλά καθώς προχωράτε παρατηρείτε πως πρέπει να περάσετε στην απέναντι όχθη ενός ποταμού για να συνεχίσετε το ταξίδι σας.

Το ποτάμι είναι:

Ορμητικό

Ρέει με κανονικό ρυθμό

Είναι αρκετά αργό 5. Το διασχίζετε και συνεχίζετε το μονοπάτι στο δάσος.

Κάποια στιγμή βλέπετε ένα σπίτι.

Μπαίνοντας στο σπίτι βλέπετε ένα ποτήρι με κρασί.

Μέχρι ποιο σημείο είναι το ποτήρι γεμισμένο; 6. Περνάτε το βράδυ σε αυτό το σπίτι και αφού ξυπνήσετε το επόμενο πρωινό, βγαίνετε έξω και βλέπετε μία λίμνη σε απόσταση.

Πόσοι κύκνοι βρίσκονται μέσα στη λίμνη; Αν είσαι κορίτσι πήγαινε στην ερώτηση 7, αν είσαι αγόρι πήγαινε στην ερώτηση 8. 7. Καθώς πλησιάζετε την λίμνη για να ταΐσετε τους κύκνους, βλέπετε έναν ιππότη με πανοπλία. Καθώς βγάζει το κράνος του για να σας χαιρετήσει, συνειδητοποιείτε πως είναι κάποιος που γνωρίζετε.

Ποιος είναι; 8. Πλησιάζοντας την λίμνη για να ταΐσετε τους κύκνους, βλέπετε μία πριγκίπισσα που φοράει πέπλο. Μόλις αφαιρέσει το πέπλο για να σας χαιρετήσει, συνειδητοποιείτε πως είναι κάποια που ξέρετε. Ποια είναι; Τεστ – απαντήσεις 1. Η απάντηση αυτή περιγράφει την προσωπικότητά σας.

Ανοιχτόμυαλοι και εξωστρεφείς. Μιλάτε με άνεση στους ανθρώπους.

Συντηρητικοί και ήσυχοι. Δεν σας αρέσει να μοιράζεστε μυστικά. 2. Η απάντηση περιγράφει τον τρόπο που επιλέγετε σύντροφο

Νοιάζεστε για την εμφάνιση και την προσωπικότητα.

Δεν σας ενδιαφέρει η προσωπικότητα, αλλά μόνο η εμφάνιση 3. Η απάντηση δείχνει με ποιον τρόπο βλέπετε τη ζωή.

Αισιόδοξα

Απαισιόδοξα 4. Η απάντηση αυτή περιγράφει την σεξουαλικότητά σας.

Άγρια

Μέτρια

Χαμηλή 5. Η απάντηση αυτή αναφέρει πόσα επενδύετε σε μία σχέση. Όσο πιο πολύ κρασί υπάρχει στο ποτήρι, τόσο πιο αφοσιωμένοι είστε. 6. Η απάντηση αυτή δείχνει πόσους πραγματικούς έρωτες θα βιώσετε στη ζωή σας. 7 & 8. Η απάντηση 7 και 8 αναφέρει το πρόσωπο που δεν θα ξεχάσετε ή δεν θα ξεπεράσετε ποτέ. i-diadromi.gr

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη