30 λέξεις που άλλαξαν νόημα μετά τα 30

Μεγαλώνουμε; Μεγαλώνουμε.

Έχει

συμβεί και σε εσάς να νιώσετε ότι μετά τα 30 ήρθε το τέλος του κόσμου

όπως τον γνωρίζατε μέχρι τότε; Είναι κοινό μυστικό ότι μετά τα 30 ένας


νέος κύκλος ζωής ξεκινά για τους περισσότερους ανθρώπους με κύρια

χαρακτηριστικά την αυξανόμενη ανάγκη για ξεκούραση, τα πρώτα σημάδια

φθοράς στο σώμα και την μεγαλύτερη ομοιότητα στους γονείς μας.

Μεγαλώνουμε; Μεγαλώνουμε. Αλλά το κάνουμε με χιούμορ και… δεν μας

«χαλάει» καθόλου! Αργά» Κάποτε σήμαινε: Μεταξύ 3.00 και 4.00 το πρωί.

Πλέον σημαίνει: Οποιαδήποτε ώρα μετά τις 11.00 το βράδυ. Αντηλιακό» Κάποτε σήμαινε: Δείκτης προστασίας 8 στο αντηλιακό λάδι που απλώνατε αφού είχατε «ρίξει» την πρώτη βουτιά.

Πλέον σημαίνει: Μαρινάρα σώματος σε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50 τουλάχιστον 1 ώρα πριν την παραλία. Καταρρέω» Κάποτε σήμαινε: Έχω πιει και χορέψει τόσο πολύ που δεν θα καταφέρω να γυρίσω στο σπίτι σώα και αβλαβής.

Πλέον σημαίνει: Με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ στις 9.30 φορώντας ακόμα τα ρούχα της δουλειάς. Μεταβολισμός» Κάποτε σήμαινε: Δώρο Θεού που σου επιτρέπει να τρως και να πίνεις ό,τι θέλεις χωρίς να παχαίνεις.

Πλέον σημαίνει: Κατάρα που στέλνει κάθε μπουκιά πίτσας απευθείας στην περιφέρεια. Τα Φιλαράκια» Κάποτε σήμαινε: Αμερικανική τηλεοπτική σειρά για μια παρέα ανθρώπων πιο μεγάλων από εσένα.

Πλέον σημαίνει: Αμερικανική τηλεοπτική σειρά για μια παρέα ανθρώπων νεώτερων από εσένα. Τύφλα» Κάποτε σήμαινε: 5 ποτά, 7 σφηνάκια και 3 υποβρύχια.

Πλέον σημαίνει: 2 ποτήρια λευκό κρασί με άδειο στομάχι. Ακμή» Κάποτε σήμαινε: Καθαριστικά σαπούνια, κρέμες και καλυπτικό μακιγιάζ.

Πλέον σημαίνει: Σοβαρά –μεγάλωσα πια! Θα σταματήσει επιτέλους;;; Απόρριψη» Κάποτε σήμαινε: Κάτι που θα σε έκανε να νιώθεις χάλια για μέρες.

Πλέον σημαίνει: Φύγαμε για το(ν) επόμενο! Συναυλία» Κάποτε σήμαινε: Χοροπηδητό μπροστά στην σκηνή όλο το βράδυ!

Πλέον σημαίνει: Καθίσματα θα υπάρχουν; Καούρες» Κάποτε σήμαινε: Κάτι για το οποίο γκρίνιαζαν οι γονείς σας.

Πλέον σημαίνει: Έντονη ενόχληση στον οισοφάγο, πρήξιμο στο στομάχι, εντερικές διαταραχές. Μα_ _κας» Κάποτε σήμαινε: Κάποιος με τον οποίον θα βγαίνατε ή θα κάνατε παρέα έτσι κι αλλιώς.

Πλέον σημαίνει: Κάποιος που βλέπετε και αλλάζετε δρόμο. Νεώτεροι» Κάποτε σήμαινε: Μαθητές γυμνασίου.

Πλέον σημαίνει: Όλοι οι 20άρηδες. Καινούργια ρούχα» Κάποτε σήμαινε: 20 ευρώ στα Paranoia για πλήρες ντύσιμο.

Πλέον σημαίνει: 120 ευρώ για τζιν Armani –που δεν έχεις να δώσεις, άρα: 20 ευρώ για τζιν H&M. Όταν ήμουν στην ηλικία σου» Κάποτε σήμαινε: Κάτι που μόνο ακούγατε.

Πλέον σημαίνει: Κάτι που λέτε μελαγχολικά, όμως με απόλυτη σοβαρότητα. Ξενοδοχείο» Κάποτε σήμαινε: Camping ή -στην καλύτερη περίπτωση- hostel.

Πλέον σημαίνει: Οπουδήποτε καθαρό μπάνιο, μαλακό στρώμα και πρωινό μπουφέ. Πόνος στην πλάτη» Κάποτε σήμαινε: Κάτι που νιώθατε είτε μετά την γυμναστική είτε αφού είχατε σηκώσει κάτι βαρύ.

Πλέον σημαίνει: Κάτι με το οποίο ξυπνάτε ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ! Κλασική ροκ μουσική» Κάποτε σήμαινε: Nirvana, Led Zeppelin, Pink Floyd.

Πλέον σημαίνει: Η μουσική που ακούγατε στο σχολείο. Μαύροι κύκλοι» Κάποτε σήμαινε: Κάτι με το οποίο ξυπνούσατε κάτω από τα μάτια αν δεν είχατε κοιμηθεί αρκετά.

Πλέον σημαίνει: Κάτι με το οποίο ξυπνάτε. 2000s» Κάποτε σήμαινε: Η δεκαετία που φορούσατε σκισμένα τζιν και ακούγατε U2.

Πλέον σημαίνει: Η δεκαετία που γεννήθηκαν τα παιδιά που πηγαίνουν τώρα στο Γυμνάσιο. Αέριο» Κάποτε σήμαινε: Νέο φυσικό καύσιμο για θέρμανση στις πολυκατοικίες (βλέπε: φυσικό αέριο).

Πλέον σημαίνει: Κάτι που γεμίζει τα έντερά σας ακόμα κι αν κοιτάξετε οτιδήποτε πικάντικο. Διαζύγιο» Κάποτε σήμαινε: Κάτι που συνέβαινε στους γονείς σας ή σε γονείς φίλων σας.

Πλέον σημαίνει: Κάτι που συμβαίνει στους φίλους σας. Προθέρμανση» Κάποτε σήμαινε: Μερικά ποτά στο σπίτι πριν βγείτε για ποτό.

Πλέον σημαίνει: Μισή ώρα στον διάδρομο πριν μπείτε στο μάθημα της αεροβικής. Αντιρυτιδική κρέμα» Κάποτε σήμαινε: Βαζάκια της μαμάς σας που γέμιζαν τα ράφια του μπάνιου.

Πλέον σημαίνει: Θέμα συζήτησης (με τα σημειώσεων) στον καφέ με τις φίλες. Πρωινό ξύπνημα» Κάποτε σήμαινε: Ξύπνημα στις 9.00 για να προλάβετε το πρωινό μάθημα της Σχολής.

Πλέον σημαίνει: Ξύπνημα στις 6.00 για να προλάβετε τα πάντα (και κυρίως τις καλές ντομάτες στην λαϊκή). Single» Κάποτε σήμαινε: Να είσαι η ψυχή της παρέας και να φλερτάρεις με όλους στο μπαρ.

Πλέον σημαίνει: Να είσαι η μόνη που δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το μωρό της στο Facebook. Σφηνάκια» Κάποτε σήμαινε: Πάρτι!!!

Πλέον σημαίνει: Αυτά που μπαίνουν στην κούνια του μωρού για να μην παθαίνει παλινδρόμηση στον ύπνο. Φλερτ» Κάποτε σήμαινε: Ο δρόμος για το σεξ.

Πλέον σημαίνει: Ο δρόμος για την κόλαση, γιατί όλοι είναι παντρεμένοι. Κουτσομπολιό» Κάποτε σήμαινε: Κάτι που σας διέλυε αν σας αφορούσε.

Πλέον σημαίνει: Μοναδικός λόγος για να τηλεφωνήσετε στην κολλητή σας. Τσιφτετέλι» Κάποτε σήμαινε: Αυτό που χορεύατε πάνω στα τραπέζια, στα μπουζούκια.

Πλέον σημαίνει: Κάτι που δεν σας αφορά, τώρα που είστε πάνω από 30. 20 ετών» Κάποτε σήμαινε: Μια εποχή της ζωής σας που σας λείπει τρομερά.

Πλέον σημαίνει: Μια εποχή της ζωής σας που χαίρεστε που τελείωσε γιατί τα 30 είναι μακράν η καλύτερη δεκαετία της ζωής!

anapnoes

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη