![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwLaFymLQBQihDYUzPmuF15gwXslUd3S7dH0Kkeut1VJai7jJtuPFBv6l2aMkBsOeEIHd1GGt1dNQAR2HcLsNbvMvwolD13AhJsVyz7qnOG5E2kI1hrKFnrkFtDpE-X3erb3vuqCjFeGg/s320/2015-12-08_092124.png)
Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
125 ml λευκό ξηρό κρασί
125ml ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας
125 γρ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
Κόλιανδρο
Εκτέλεση Σοτάρετε σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, σε ένα μεγάλο τηγάνι τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Όταν πάρουν χρώμα από τις 2 μεριές, σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε τη ντομάτα , την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.ΡΟΔΟΠΗ
Αφήστε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.
Μόλις μαραθούν, προσθέστε τα στις μπριζόλες.
Τα γυρίζετε όλα μαζί για 6-7 λεπτά, συμπληρώνετε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο και σερβίρετε.
Via