Μπριζόλα με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος

Λαχταριστό γεύμα ιδανικό για το μεσημεριανό σας

Υλικά

4 χοιρινές μπριζόλες


6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

125 ml λευκό ξηρό κρασί

125ml ντομάτα ψιλοκομμένη κονσέρβας

125 γρ. κρέμα γάλακτος

Αλάτι

Πιπέρι

Κόλιανδρο

Εκτέλεση Σοτάρετε σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, σε ένα μεγάλο τηγάνι τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν. Όταν πάρουν χρώμα από τις 2 μεριές, σβήνετε με το κρασί.

Προσθέτετε τη ντομάτα , την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, το αλάτι και το πιπέρι.ΡΟΔΟΠΗ

Αφήστε να σιγοβράσουν, μέχρι να ψηθούν καλά οι μπριζόλες. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια σε 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο.

Μόλις μαραθούν, προσθέστε τα στις μπριζόλες.

Τα γυρίζετε όλα μαζί για 6-7 λεπτά, συμπληρώνετε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο και σερβίρετε.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη