Υλικά για 4 άτομα
Για την κρέμα σοκολάτας
500 γρ. κουβερτούρα, σε μικρά κομμάτια
400 ml. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο Για το σερβίρισμα 16 μπισκότα σοκολάτας, γεμιστά με κρέμα
γλυκό βύσσινο Εκτέλεση Κρέμα σοκολάτας: Σε σκεύος μπεν μαρί ζεσταίνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς.
Μόλις λιώσει η σοκολάτα και ενωθεί με την κρέμα γάλακτος, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε το μείγμα με διαφανή μεμβράνη, για να μην πιάσει κρούστα, και το αφήνουμε σε δροσερό μέρος να κρυώσει.
Σύνθεση: Μοιράζουμε τα μπισκότα σε 4 ποτήρια ή μπολ, ολόκληρα ή χοντροσπασμένα, ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτας, από 1 κουταλιά γλυκό βύσσινο και σερβίρουμε. Πηγή
Via
400 ml. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. βούτυρο
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο Για το σερβίρισμα 16 μπισκότα σοκολάτας, γεμιστά με κρέμα
γλυκό βύσσινο Εκτέλεση Κρέμα σοκολάτας: Σε σκεύος μπεν μαρί ζεσταίνουμε τη σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας συνεχώς.
Μόλις λιώσει η σοκολάτα και ενωθεί με την κρέμα γάλακτος, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε το μείγμα με διαφανή μεμβράνη, για να μην πιάσει κρούστα, και το αφήνουμε σε δροσερό μέρος να κρυώσει.
Σύνθεση: Μοιράζουμε τα μπισκότα σε 4 ποτήρια ή μπολ, ολόκληρα ή χοντροσπασμένα, ρίχνουμε την κρέμα σοκολάτας, από 1 κουταλιά γλυκό βύσσινο και σερβίρουμε. Πηγή
Via