Γιάννης Μάρκου: Δέχθηκε 15 μαχαιριές σε 10 δευτερόλεπτα

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου που

επιτέθηκε με μαχαίρι στον Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη. Ο επιχειρηματίας εξακολουθεί να είναι σε καταστολή. 

Σε καταστολή νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μάρκου, μετά την επίθεση που δέχθηκε από 26χρονο στη Βαρυμπόμπη. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου που κατάφερε τουλάχιστον 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου είναι σε πλήρη εξέλιξη με την Αστυνομία να κάνει ελέγχους ακόμη και στην Αργολίδα, αφού από εκεί κατάγεται.

Την ίδια στιγμή, όμως οι αστυνομικοί εξετάζουν ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη, καθώς βρέθηκαν σε μπαρ νωρίτερα με την παρέα του Γιάννη Μάρκου. Οι αστυνομικοί ακόμη είναι πεπεισμένοι, σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, ότι ο 26χρονος που παραμένει ασύλληπτος, έχει ξανακάνει τέτοια επίθεση. Η μανία μάλιστα με την οποία, όπως λένε, κατάφερε τα χτυπήματα στον Γιάννη Μάρκου δείχνει ότι δεν μπορεί να προκλήθηκε αυτό το μένος από μια σειρά σε καντίνα της Βαρυμπόμπης, αφού ο δράστης έριξε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον 15 μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου.

Το προφίλ του δράστη της επίθεσης στον Γιάννη Μάρκου

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον Γιάννη Μάρκου έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες στην Αττική, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 26χρονος να έχει φύγει από τον νομό. Οι Αρχές κάνουν έρευνες και σε περιοχές της Αργολίδας, καθώς ο 26χρονος κατάγεται από εκεί.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη