Μέχρι απόψε το βράδυ οι συμμετοχές για το 3ο TESLA από το ΤΖΟΚΕΡ

25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ: Αύριο η μεγάλη κλήρωση για το 3ο TESLA – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο tzoker.gr έως απόψε το βράδυ

Απόψε το βράδυ λήγει η προθεσμία για συμμετοχή στην τρίτη μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ που θα χαρίσει σε έναν τυχερό ένα TESLA Model 3, με αφορμή τα 25α γενέθλια του παιχνιδιού.

Η συμμετοχή στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ παρά μόνο μια επίσκεψη σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα είτε μια επίσκεψη στο tzoker.gr.

TESLA για τα 25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων, το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει συνολικά 4 TESLA Model 3 σε 4 τυχερούς μέσα από ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου.

Δύο ακόμη TESLA αναζητούν τον κάτοχό τους στις επόμενες μεγάλες κληρώσεις για τα 25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ, αφού το δημοφιλές παιχνίδι έχει ήδη χαρίσει από ένα αυτοκίνητο σε δύο τυχερούς παίκτες σε Αθήνα και Ρόδο. Πρόκειται για τους Γιάννη Γ. και Γρηγόρη Σ., οι οποίοι πήραν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη