Παλαιό Φάληρο: Νέες καταγγελίες για τον βιαστή με το τατουάζ

Ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου συνελήφθη και τώρα νέες καταγγελίες γυναικών έρχονται στο φως για τη δράση του

Νέες καταγγελίες έρχονται για την επίθεση του βιαστή με το τατουάζ που κακοποίησε σεξουαλικά την 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο. Ο βιαστής με το χαρακτηριστικό τατουάζ δεν φαίνεται να είχε χτυπήσει μόνο στο Παλαιό Φάληρο, αφού υπάρχουν νέες καταγγελίες.

«Άλλη μία κοπέλα τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είπε ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει. Περιμένουμε διάταξη από τον Εισαγγελέα για να βγουν οι φωτογραφίες του και να δούμε αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες», όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία γυναίκα προσήλθε στο Α.Τ. Κηφισιάς, καταγγέλλοντας πως πριν από λίγους μήνες είχε δεχθεί επίθεση από άτομο, το οποίο είχε το τατουάζ στο δεξί του χέρι και αυτό ήταν και ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίησή του.

«Θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες»

Μάλιστα, η δράση του βιαστή φαίνεται πως είχε επεκταθεί και σε άλλες περιοχές πέραν του Παλαιού Φαλήρου, μέχρι και το Λουτράκι. Μία γυναίκα καταγγέλλει στο MEGA ότι πριν μερικούς μήνες ήρθε τετ- α τετ με τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος πήγε να της επιτεθεί όμως κατάφερε την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του. «Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους», ανέφερε η κοπέλα που έπεσε θύμα επίθεσης από τον άνδρα το τον Αύγουστο του 2021 στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της Αγγελικής, ήταν περίπου 6 το πρωί όταν η γυναίκα είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα. Παρά το γεγονός ότι αυτοκίνητα κινούνταν στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος την ακολουθούσε. Μόλις εκείνη προσπάθησε να αλλάξει διαδρομή για να τον αποφύγει, όμως μάταια.

Μόλις έφτασε κοντά της, η γυναίκα άρχισε να τρέχει, και τόνισε: «Ξεκλειδώνω το σπίτι και με το που μπαίνω τον βλέπω αυτόν να τρέχει προς εμένα. Καλύπτει με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που φτάνει μπροστά στην τζαμαρία. Κατεβάζει το βρακί του κι έρχεται προς εμένα κι αρχίζει να αυνανίζεται. Ευτυχώς είχα βρει την κλειδαριά κι είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου».

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και ένα περιπολικό έφτασε στην περιοχή περίπου 15 λεπτά μετά: «Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο κι εκεί έληξε αυτή η ιστορία».

Το απόγευμα, η γυναίκα κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της στην Αθήνα όπου διαμένει.

«Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός»

Μάλιστα, η κοπέλα μίλησε για την φυσικότητα με την οποία έδρασε ο βιαστής, καθώς δεν υπολόγισε τίποτα: «Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Έχω μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολογίζει, τρέχει μανιωδώς επάνω μου την ώρα που κινείται ο κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας, εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό για αυτόν τον τύπο».

Σημαντικό ρόλο στη σύλληψή του έπαιξε η μητέρα του

Ο «βιαστής με το τατουάζ» συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές μόνος σε ένα διαμέρισμα της οικογένειάς του στην Αυλώνα της Αλβανίας, και στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ