Λονδίνο: Πύρινη λαίλαπα σε εστιατόριο με 300 άτομα – Έτρεχαν να σωθούν

Λονδίνο: Ξέσπασε φωτιά σε εστιατόριο και το τύλιξε στις φλόγες – Μέσα υπήρχαν 300 πελάτες

Ένα πύρινο «πάπλωμα» σκέπασε ένα πολυτελές εστιατόριο στο Mayfair του Λονδίνου, όπου το προσωπικό θυσιάστηκε για να σώσει τους 300 πελάτες που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα και προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις φλόγες.

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται πελάτες γεμάτοι φόβο και τρόμο να τρέχουν να σωθούν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λατινοαμερικανικό εστιατόριο MNKY HSE στην Dover Street κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικου πάρτι.

Στο φλεγόμενο μαγαζί έφτασαν άμεσα 24 πυροσβέστες οι οποίοι κατέσβησαν τη φωτιά και κατάφεραν να σώσουν τους ανθρώπους. Ευτυχώς υπήρξαν μόνο ελαφριοί τραυματισμοί και δεν αναφέρθηκε κάποιο σοβαρό περιστατικό.

Ο Martin Murray, ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Η φωτιά στο εστιατόριο MNKY HSE στο Mayfair βλέπει τους επισκέπτες να τρέχουν να δραπετεύσουν. Υπήρχαν περίπου 300 άτομα στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή. Νομίζω ότι πρέπει να πούμε ΜΠΡΑΒΟ στον #mnky_hse για την εκκένωση και την πρόληψη σε μια σοβαρή καταστροφή».

Δείτε πώς ξεκίνησε και απλώθηκε η πυρκαγιά:


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη